2777
2789
عنوان

مامان دهه نودی

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ازبکی باتربیت تر

منطق امثال شما همینه هرکی برخلاف شما بگه بیتربیت و ..... هست 

شما برو بساط ازدواج دخترت را زیر ۱۰سال برقرار کن اینجا چکار میکنی !!!!

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
واقعا؟  چرا اینطوری میگی؟ ظلم به یه بچه ی ۱۳ساله نیست؟ این رفتارهای غلط تو جامعه عواقب داره&n ...

خب ازقدیم بوده هیچ فرهنگ سازی هم نشده اتفاقی ک نبایدبیلفته افتاده

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
خب ازقدیم بوده هیچ فرهنگ سازی هم نشده اتفاقی ک نبایدبیلفته افتاده

خودت میگی قدیم سطح فرهنگ ها فرق می کرد.

همون زمان هم اونایی رو که تو بچگی شوهرشون دادند چیزی از ازدواج نمی فهمیدند و راضی نبودند نمونه اش مادر خودم می گفت روز عروسی ام با لباس عروس همه اش از دست بزرگترها در می رفتم و می رفتم تو کوچه ها با پسرها بازی کنم تو نوزده سالگی ۳تا بچه ی بزرگ داشته در حالیکه خودش فرصت بچگی کردن رو نداشته از بس سنش کم بوده بچه اش کنار گذاشته با عروسک بازی کرده مادرشوهرش بهش گفته بیا با عروسک خودت بازی کن 

مادر هرگز راضی نمیشد که دخترها شم مثل خودش تو سن کم ازدواج کنند 

خودت میگی قدیم سطح فرهنگ ها فرق می کرد. همون زمان هم اونایی رو که تو بچگی شوهرشون دادند چیزی از ازد ...

خب من ک منکرش نمیشم میگم کلاهست وخواهدبودطبق سنت یاصلاحدیدپدرخانواده ک متاسفانه همه چی برعلیه زنه اسی جبهه میگیره حرف دهنشونمیفهمه واون کاربروافی نمی‌دونم چی چی 

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏