2777
2789
عنوان

مامان دهه نودی

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست

الان دختره ۱۴ سالش باید باشه درسته کار مادر و پدرش بد بوده ولی تعجب آور نیس وقتی که قدیمیای خودمون همه توی همین سنا یا شایدم کمتر بچه دار میشدن،افکاراشون بخاطر اطرافشون اینطوری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳ساله میشه.تو ۱۲ شوهرش دادن؟؟😐😐دختر من همین سنه همین الان بش گفتم بسه دیگه انقد بغلم نکن.قهر کرد ...

دختر من ۱۵سالشه هنوز شبا عروسکاش را میخابونه بعد خودش میخابه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
دختر من ۱۵سالشه هنوز شبا عروسکاش را میخابونه بعد خودش میخابه

دختر منم،بی عروسک امکان نداره بخوابه.حمومم با باربیاش میره😅امروز تو حیاط گل بازی میکرد.یعنی واقعا حتی یک درصدم نمیشه به چشم ادم بزرگ نگاهش کرد.خیلی ظلم میکنن به این بچه ها

من خودم 27 سالگی ازدواج کردم اما میگم هرکسی صلاح کار خودشو بهتر میدونه. یکیو میشناسم 13 سالگی عروس ش ...

منم ۲۷سالگی 

آ خه خوشبختی رو چطوری معنا می کنید؟

مادر همکلاسی پسرم تو سیزده سالگی اش با مرد ۳۶ساله ازدواج کرده ، قبل از عید شوهرش رو با با کمک یکی دیگه کشت 

همه می‌گند شوهرش خیلی دوستش داشته کلی لباس و طلا براش  خریده ، کجاش دوست داشتنه ؟

واقعا؟  چرا اینطوری میگی؟ ظلم به یه بچه ی ۱۳ساله نیست؟ این رفتارهای غلط تو جامعه عواقب داره&n ...

می‌خوان بگن ما کول و خفنیم سرمون تو زندگیی خودمون هست عقلشون نمی‌رسه ک هرجای این قضیه صدق نمیکنه 

باید عموم رو آگاه کرد ک دختر ها تو این سن خیلی بچه هستن و توانایی مادر شدن و همسر شدن رو ندارن و حق زندگی ازشون گرفته میشه 

و این چیزا برا آگاه سازی مادر ها و دختر ها خوبه واقعا. 

و باید اجازه داد دختر حداقل سن قانونی و رد کنه 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
خودتی یادبگیرین فضولی نکنین

شما برو خودت و دخترت زیر ۱۰سال ازدواج کن با ما کاری نداشته باش چون به تو ربطی نداریم در تاپیک ما  فضولی نکن 

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
می‌خوان بگن ما کول و خفنیم سرمون تو زندگیی خودمون هست عقلشون نمی‌رسه ک هرجای این قضیه صدق نمیکنه&nbs ...

واسه من سواله تا قبل از هجده سالگی اختیار استفاده از اموالت رو نداری بعد وقتی تو سیزده سالگی شوهرت می دند تکلیف چیه ؟ می تونه ازدواج کنه ولی بازم باید قیم داشته باشه تا از اموالش استفاده کنه؟

واسه من سواله تا قبل از هجده سالگی اختیار استفاده از اموالت رو نداری بعد وقتی تو سیزده سالگی شوهرت م ...

فکر کن شوهر کردی بچه داری اجازه رای دادن نداری 🙄🙄🙄

شما برو خودت و دخترت زیر ۱۰سال ازدواج کن با ما کاری نداشته باش چون به تو ربطی نداریم در تاپیک ما&nbs ...

ولش کن اسی ایشون عفت کلام ک ندارن 

ن عفت کلام ن یکم عقل برا تفکر