2777
2789
عنوان

مامان دهه نودی

339 بازدید | 40 پست

دختره متولد دهه نوده الان هفت ماهه بارداره اصلن تو مغزم نمیگنجه این حجم از حماقت پدر و مادرش که دختر تو این سن شوهر دادن

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

لعنت به ظالم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی اوا پریود شدن که الان ۷ ماهه باشن

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
ت روسه ننه قربونت برم    

تبلیغ میکنه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من خودم 27 سالگی ازدواج کردم اما میگم هرکسی صلاح کار خودشو بهتر میدونه. یکیو میشناسم 13 سالگی عروس شد و واقعا هم خوشبخته 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

پشماااام

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

۱۳ساله میشه.تو ۱۲ شوهرش دادن؟؟😐😐دختر من همین سنه همین الان بش گفتم بسه دیگه انقد بغلم نکن.قهر کرد رفت اتاق.یکساعت پیشم گفته بودم فردا زرشک پلو درست میکنم برات داشت میرقصید...یعنی واقعااااا بچن