سلام مامانا من هفته ۳۸ ام امروز دکتر معاینه کرد گفت دونیم سانت بازه دهانه رحمم سر بچه ام پایینه ... الان من ضعفایی شبیه پریودی دارم درد نیست .... کسی مثل من بوده ؟ چقد طول میکشه تا زایمان؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای دقیقا خود منی منم الان میخواستم یه همچین تاپیکی بزنم ،جلل الخالق🥹😂😂😂منم امروز رفتم دکتر ۳۸هفته و دو روزم هنوز بین سز و طبیعی موندم،دکتر معاینه کرد گفت لگنت خیلی خوبه یه سانتم باز شدی ،معاینه تحریکی کرد گفت ممکنه لکه بینی پیدا کنی پیاده روی کن زیاد ،دوش آبگرم بگیر دو روز دیگه بیا ببینم چقدر پیشرفت کردی
احتمالا زایمان کنی تا فردا، پله بالا پایین کن و اینکه وقتی اتاق دردی سعی کن دراز نکشی چون دردش بیشتر اذیتت میکنه من همش میرفتم دستشویی و زور میدادم برا همین خیلی راحت بود زایمانم با اینک بچه اولم بود ولی ۳ ساعته زایمان کردم