2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4159 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هعی خودمو مبکشیدم بالا دکتر دستش دربیاد🤣

یاد خودم افتادم سر بچم بزرگ بود پرینم خیلی پاره کرده بودند دکتر بعد زایمان که می خواست بخیه بزنه من می پریدم بالا سوزن نزدیک بود بره تو چشمش

یا خدا انشاالله یه زایمان راحت داشته باشی و خودت و بچت صحیح و سالم از اتاق زایمان بیرون بیاید

گفتم دکتر خودت طبیعی آوردی یا سز گفت سز،گفتم پس چرا به من میگی حیف😅😅گفت حالا برو چهارشنبه بیا ببینم چقدر پیشرفت کردی ،ولی من اول خودمو سپردم دست خدا آخرم به خدا و به دکترمم اطمینان صد در صدی دارم که کارش عالیه،دیگه هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم😉😚😁

گفتم دکتر خودت طبیعی آوردی یا سز گفت سز،گفتم پس چرا به من میگی حیف😅😅گفت حالا برو چهارشنبه بیا ببین ...

دکتر فقط موقع درآوردن بچه بالاسرت میاد اونی که همه کارا را می کنه خودتی، حتما یه ماما همراه داشته باش که کمکت کنه برا ورزش و ماساژ، من گرفته بودن اما چون به زور آمپول فشار یهو رفتم تو فاز زایمان دیگه فرصت نشد اصلا بیاد 

والا سزو به زور لا کلی زیرمیزی برات انجام میدم

نه دکتر من زیر میزی نمیگیره ولی سز تو بیمارستان خصوصی اختیاری انجام میده،که برای من فرقی نمیکنه طبیعی هم بخوام زایمان کنم میرم خصوصی اگه خدا بخواد،البته طبیعی فک نکنم خصوصی و دولتی خیلی فرق کنه فقط ما ما همراه داشته باش

نه دکتر من زیر میزی نمیگیره ولی سز تو بیمارستان خصوصی اختیاری انجام میده،که برای من فرقی نمیکنه طبیع ...

چرا  من تو قم زندگی میکنم... وایه زایمان طبیعیمم میخوام برم خصوصی دکنرمم اونجاس ولی قبول نمیکننن سزارین اختیاریو ... رایمان طبیعی تو بیماریتان خصوصی اتاق حدا گونه داره با کلی امکانات

چرا  من تو قم زندگی میکنم... وایه زایمان طبیعیمم میخوام برم خصوصی دکنرمم اونجاس ولی قبول نمیکنن ...

آره خب منم بخاطر اتاق جداگونش میخوام برم خصوصی،ولی خب پیش خودم میگم نکنه نتونم دردشو تحمل کنم بعد درد جفتشم بکشم،از طرفیم میگم نکنه راحت بتونم زایمان طبیعی داشته باشم بعد بخاطر ترس برم زیر یه جراحی بزرگ با کلی دوران نقاهت و عوارض بعدش بخاطر همین همش دودلم،من تهرانم اینجا بیمارستان خصوصی دکتر نامه بده سر اختیاری انجام میدن

چرا  من تو قم زندگی میکنم... وایه زایمان طبیعیمم میخوام برم خصوصی دکنرمم اونجاس ولی قبول نمیکنن ...

عزیزم زایمان کردی به امید خدا حتما تجربتو بگو،بچه اولتونم طبیعی بود؟