2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم

4158 بازدید | 30 پست

سلام مامانا من هفته ۳۸ ام امروز دکتر معاینه کرد گفت دونیم سانت بازه دهانه رحمم سر بچه ام پایینه ... الان من ضعفایی شبیه پریودی دارم درد نیست .... کسی مثل من بوده ؟ چقد طول میکشه تا زایمان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی عزیزم ... منظورم اینه چن ساعت طول میکشه با چند روز ؟

بعد از 4 سانت خیلی سرعتش بالا میره

من رابطه بدون جلوگیری داشتم سریع باز کرد دهانه رحم رو

راستی تا جایی میتونی تو خونه درد بکش و آمپول فشار نزن در ات خیلی کمتر میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
پیاده روی کن پله بالا پایین بکن شربت زعفرون بخور نزدیکی داشته باش تاکم کم دردت بگیره هنوز جا دار ...

من همه این کارا را کردم کیسه آبم یهو پاره شد داغون شدم تا زاییدم ، کاش هیچ کاری نکرده بودم

وای دقیقا خود منی منم الان میخواستم یه همچین تاپیکی بزنم ،جلل الخالق🥹😂😂😂منم امروز رفتم دکتر ۳۸هفته و دو روزم هنوز بین سز و طبیعی موندم،دکتر معاینه کرد گفت لگنت خیلی خوبه یه سانتم باز شدی ،معاینه تحریکی کرد گفت ممکنه لکه بینی پیدا کنی پیاده روی کن زیاد ،دوش آبگرم بگیر دو روز دیگه بیا ببینم چقدر پیشرفت کردی

احتمالا زایمان کنی تا فردا، پله بالا پایین کن و اینکه وقتی اتاق دردی سعی کن دراز نکشی چون دردش بیشتر اذیتت میکنه من همش میرفتم دستشویی و زور میدادم برا همین خیلی راحت بود زایمانم با اینک بچه اولم بود ولی ۳ ساعته زایمان کردم

وای دقیقا خود منی منم الان میخواستم یه همچین تاپیکی بزنم ،جلل الخالق🥹😂😂😂منم امروز رفتم دکتر ۳۸هف ...

به منم گفت پیاده روی کن بیا تحریکت کنم تا شب زایمان کنی گفتم بیخال دکتر خودش میاد