2777
2789
عنوان

عمل لاغری شکم و پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 10631 بازدید | 64 پست
والا منم شوهرم نمیده میخوام طلا بفروشم همراه کننده هم ندارم اصلا اما خیلی رفته رو مخم از شانسم هم یک ...

همین ک بهت اجازه میده برو خدارو شکر کن رفت واسم 20 تومن طلا گرفت ب شرطی ک عمل نکنم واقعا بی انصافه میگه من تورو همینطوری دوست دارم مگه خودم ادم نیستم

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
مطبش شهرك غرب اينطور كه ادرس داد زنگ بهش بزن يا پي ام بده راستي چند كيلويي؟

ممنون که فرستادی من ۶۸ کیلو هستم با قده ۱۵۶ و دوتا زایمان داشتم

هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک بهت اجازه میده برو خدارو شکر کن رفت واسم 20 تومن طلا گرفت ب شرطی ک عمل نکنم واقعا بی انصافه م ...

برای منم راضی نیست نمیدونم چکار کنم

هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
همین ک بهت اجازه میده برو خدارو شکر کن رفت واسم 20 تومن طلا گرفت ب شرطی ک عمل نکنم واقعا بی انصافه م ...

شما چند كيلويي؟😂

منم شوهرم دوست داره لاغر شم ولي نه باعمل.... پدرم دراومد اونقدر رژيم گرفتم ماهي يه كيلو كم ميشم ول ميكنم رژيم رو روزي يك كيلو چاق ميشم

حالا پولشو خيلي وقته جمع دارم ميكنم و از همون اول گفتم بهش ميخام ليزر كنم البته به اون گفتم ليزره چون از اسم عمل وحشت داره😂

حالا أنشالله اماده ش ميكنم تا وقت عمل

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی
چربي مثل سابق نميشه ها ٧٠ درصدش جذب ميشه ،،، بهترين گزينه پروتزه كه تكون نميخوره شكلش 

عاخه شنیدم عمل پروتز هم  پنجاه پنجاهه و حتی کلی خبر راجع به فاسد شدن پروتز شنید.

تتلو انگل جامعه ماست    
آره عزیزم منم تصمیم دارم منتها عمل کمرم و انجام بدم.بعدش. تو روش لیپوماتیک چربیها زنده هستن و قاب ...

من پسرم رو از شیر بگیرم میرم واسه عمل واقعا حال و حوصله ندارم کلی وقت بزارم رو ورزش اونم من که اصلا با ورزش شکمم لاغر نمیشه.

تتلو انگل جامعه ماست    
من پسرم رو از شیر بگیرم میرم واسه عمل واقعا حال و حوصله ندارم کلی وقت بزارم رو ورزش اونم من که اصلا ...

منم خسته شدم.

بخواطر دیسک کمرم نمیتونم درست و حسابی ورزش کنم.ولی بعد لیپوماتیک دیگه مواظبم که برنگرده.فقط باید دکتر خیلی حاذق پیدا کنیم.

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن 
نه بابا اينا همه حرفه ، بهترين حالت بازسازي پروتزه ، 

عزیزم مطمئنم که میگم.

حتی تو کانادا یه خانمی بخاطر عفونت پروتزی که کرده مرد ....

منم میترسم 😨😨😨😨😨😨

تتلو انگل جامعه ماست    
عزیزم مطمئنم که میگم. حتی تو کانادا یه خانمی بخاطر عفونت پروتزی که کرده مرد .... منم میترسم 😨😨😨 ...

اگه اونجوري باشه با يه حساسيت به مواد دندونپزشكي هم طرف ميميره ديدم كه ميگما

اونوقت هيچكس هيچ عملي نبايد بكنه چون تمام عملا حتي كمم باشه ريسك مرگ داره

اگه اونجوري باشه با يه حساسيت به مواد دندونپزشكي هم طرف ميميره ديدم كه ميگما اونوقت هيچكس هيچ عملي ...

موافقم باهات.

البته من کلن فوبیای دکتر دارم شاید بعضی چیزا اینقد حاد نباشه اما واسه من خیلی عذاب اوره. ..

من کلن از بوی بیمارستان هم وحشت دارم چه برسه به اتاق عمل ،آمپول و ....😷😷😷😷😒😒😒

تتلو انگل جامعه ماست    
موافقم باهات. البته من کلن فوبیای دکتر دارم شاید بعضی چیزا اینقد حاد نباشه اما واسه من خیلی عذاب او ...

منم مثل شمام ولي خب نميشه كه هيچ كاري نكرد چون ممكنه ادم دور ازجون بميره! 

ميدوني روزي چندين نَفَر عمل زيبايي ميكنن؟ 

خوشبين باش بگو أنشالله عمل ميكنم خيلي هم عالي و خوشگل ميشه.

البته من خودمم خيلي ترسوئم ها ، ولي خودم خودمو آروم ميكنم، من١٠ سال پيش عمل زيبايي شكم كردم همه ميگفتن وااااي وحشتناكه ولي والا درحد سزارين بود الكي ميترسيدم.