2777
2789
عنوان

عمل لاغری شکم و پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 10632 بازدید | 64 پست
منم مثل شمام ولي خب نميشه كه هيچ كاري نكرد چون ممكنه ادم دور ازجون بميره!  ميدوني روزي چندين ن ...

تنها عملهای زیبایی من عصب کشی دندون آسیاب م بود در واقع از شدت درد مجبور شدم برم یعنی یه چیزی تو مایه های مردن😆😆😆😆😆

تتلو انگل جامعه ماست    
منم مثل شمام ولي خب نميشه كه هيچ كاري نكرد چون ممكنه ادم دور ازجون بميره!  ميدوني روزي چندين ن ...

عزیزم خوب عمل زیبایی شکم کردی الان چرا میخوای دوباره بکنی؟؟؟کجاتو میخوای عمل کنی ؟؟دکتر خوب میشناسی معرفی کن لطفا 

هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهان شما دکتر نگهدار و معرفی کردی حواسم نبود خودت عمل قبلیت پیش کی بود؟؟؟؟

هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص

دکترای خوبو تحقیق کنید بیاید بگید اینجابرای الترازد و لیپوماتیک  لطفا کاش میشد تایپیکو بالا ببرم اما بلد نیستم نی نی سایت قبلی بلد بودم با این قاطی میکنم نمیدونم باید چکار کنم 

اهان شما دکتر نگهدار و معرفی کردی حواسم نبود خودت عمل قبلیت پیش کی بود؟؟؟؟

من ده سال پيش عمل كردم الان امريكاس دكترم

الان بازو دارم و پشتم هم قلمبس 

دكتر نگهدار رو تو سايت ديدم چون شمارشم گذاشته بودن بهش زنگ زدم چندتا دكتر ديگه هم اسمش بود ولي شماره نبود حالا تا وقتي كه صددرصد بشه عملم سراغ چندتا دكتر ديگه هم ميرم إينو شانسي تعريفشو شنيدم

شكمم بعد زايمان هام افتادگي داشت ولي الان خيلي چاق شدم شكمم افتاده نيست ولي خب كمي شكم دارم

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

من خیلی اضافه وزن داشتنم . چند سال رژیم گرفتم ولی فایده نداشت . دیگه خسته شدم . یکی از دوستام دکتر حدادی رو بهم معرفی کرد . کارش خیلی خوبه نمونه کاراشو تو اینستا دیدم بعد رفتم پیشش . الان سه ماهه لیپوماتیک انجام دادم. 

من لیپوماتیک انجام دادم ،  به نظرم این روش نسبت به بقیه روش ها  بهتره چون عوارضش کمتره من فقط روزای اول درد و ورم داشتم بعد خوب شد دکترمن واقعا کارش خوب بود هر روز دعاش میکنم شمارشو میذارم اینجا قیمتاش هم عالیه 

09129330252 واقعا دکتر سلیمان زاده نه تنها کارش خوبه خیلی دکتر با اخلاقیه برعکس خیلی از دکترا که اخلاق ندارند خدا روشکر می کنم که باهاش اشنا شدم و از شر چربی های شکم راحت شدم 

من لیپوماتیک انجام دادم ،  به نظرم این روش نسبت به بقیه روش ها  بهتره چون عوارضش کمتره من ...

اخ که چه حس خوبی داره منم دو ماه پیش این جراحی رو پیش دکتر  افسانه ثنایی انجام دادم و خیلی نتیجه ی خوبی ام گرفتم و ازشون واقعا ممنونم 

من پیش دکتر وقر دوست که فک کنم همتون میشناسید خیلی معرفه لیپوانجام دادم انقدر اولش استرس داشتم خیلی تحقیق کردم کلی دکتر رفتم تا دکتر وقردوست و انتخاب کردم الان دوماه از عملم میگذره عالی شده هیکلم عکسم داخل پیجش هست https://www.instagram.com/dr.vaghardoost/

دوستمو و شوهرش شکمشونو عمل کردن و کوچیک کردن. از جراحی شکمشونم راضین. اسم دکتر شون دکتر علی اکبر عطایی هست و خیلی دکتر خوبیه . مطبش ونکه. منم می خوام برم پیششون برای عمل کوچک کردن شکم. ولی گفته اگه می خوای بچه دار بشی بزار بعد از  زایمان بیا. منم برای سال بعد می خوام برم. چن اقدام کردم برای بارداری. توی سایتش کلی مطلب هست که برای افرادی که می خوان جراحی انجام بدن هست. http://drataei.com/

اهان یه چیز دیگه که ایشون فوق تخصص پلاستیک هستن و توو کارشون خیلی حرفه این 

من حالا خداروشکر پهلو نداشتم ولی تا دلتون بخواد زیر شکم داشتم که با هزار جور ورزش و حرکات تخصصی زیر شکم اب نمیشد در نهایت ام رفتم و لیپوماتیک کردم با خیال راحت جای بخیه هم نداره خیلی خوبه دکتر ام حدادی بود تو اینترنت بزنین میاره اطلاعاتش رو خیلی معروفه