سلام خانمها ممنون که اومدید کیا خودشون یا اطرافیانشون عمل لیپوماتیک یا الترازد شکم پهلو یا جاهای دیگه داشتن یا در صدد انجامشن خواهشا بیاید راهنمایی کنید و دکترای خوبو بهم معرفی کنیم پیشاپیش ممنون
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه چیزی هم هستا من میخوام الترازد انجام بدم نه لیپوماتیک چون اونجوری که فهمیدم اون بهتره لیپو واسه کسانی خوبه که چربیشونو میخوان دوباره به جاییشون تزریق کنن
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
منم رفتم از دکتر وقت گرفتم برم شوهرم نذاشت میگه من زن تومولو میخوام اصلا حالیش نیست من چقدر اعتماد ب نفسم کم شده بخاطر اینا هزینشم با خودم بود اصلا ب اون ربطی نداشت
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
منم رفتم از دکتر وقت گرفتم برم شوهرم نذاشت میگه من زن تومولو میخوام اصلا حالیش نیست من چقدر اعتماد ب ...
والا منم شوهرم نمیده میخوام طلا بفروشم همراه کننده هم ندارم اصلا اما خیلی رفته رو مخم از شانسم هم یکی از دوستان عمل کرد پیش دکتر رضا سلطانی بنده خدا فوت کرد 😔دیگه تا حرف عمل میزنم همه دعوام میکنن اما من کار خودمو میکنم بالاخره اینجا که کمک ندارم لا اقل شماها بیاید کمکم کنید بیگدار به اب نزنم دکتر مطمئن انتخاب کنم