2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودم تو شهری هستم ک امکانات زیادی نداره از لحاظ مدارس برای این پرسیدم ک فامیلتون توی شهر پیشرفت ...

عزیزم برادر شوهر من تو یه شهر کوچیک و محروم و حتی توی یک روستا دبیرستانش رو تموم کرد

امکانات مهمه اما اگه استعداد داشته باشی و تلاشگر باشی حتما به خواسته ت می‌رسی 

الان موقعیت شغلی و علمی و اقتصادیش آرزوی هر آدمیه . فقط و فقط خودش تو موفقیتش نقش داشت هیچ امکانات یا شخصی کوچکترین کمکی بهش نکرد 

بودم ...

تهشم به خاطر شهر کوچیک بودن و یه سری مسائل گذاشتمش کنار که خیلیم پشیمون شدم ولی خوب گذشت دیگه ...با بهترین بچه ها داشتم میرفتم جلو یه مدتیم ازشون جلوتر افتادم ،سال اولم تا مرحله ی دو رفتم جلو چون آزمایشی بود دیگه نمیشد ادامه داد ولی خوب ...هوف ..

دیدم نوشته بودی از شهر کوچیکی هستی ،از امکانات و کلاسای شهرهایی مثل تهران میتونی استفاده کنی ،آزمونای آنلاین و ...هم هست فکر کنم ...

فقط اینکه آدمایی که تو شهرای کم امکانات درس میخونن و حمایت نمیشن باید کلی وقت بذارن و کم نیارن 

You're all the things I've got to remember

بودم ... تهشم به خاطر شهر کوچیک بودن و یه سری مسائل گذاشتمش کنار که خیلیم پشیمون شدم ولی خوب گذشت د ...

ببخشید از کجا میتونم ی مشاور قابل اطمینان پیدا کنم؟

ببخشید از کجا میتونم ی مشاور قابل اطمینان پیدا کنم؟

موسسه های مختلف المپیادی 

الان نمیدونم کدوما هستن کدوما نیستن ،سرچ کنید دستتون میاد 🙃من اونموقع از طریق تلگرام پیدا کردم ازش ۸ سالی میگذره 

You're all the things I've got to remember