یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سیرت مهمه ن صورت نمیگم زیبایی مهم نیس اتفاقا هس ولی خدا هرکی رو ی جوری خلق کرده ی جوری مصلحت دونسته اینک آدم خودشو هرجوری ک هس بپذیره ب نظرم خوشبخترینه
من به شخصه عاشق شخصیت متانت صدا و شعور و فرهنگ طرف مقابمم و چهره شاید ۲۰ درصد برام مهم باشه.عقیده م اینه ظاهر زشت با پول اوکیه ولی ذات پللید و زشت با هیچی درس نمیشه
زیبایی تو نگاه اول مهمه کلی من با اینکه اهمیت میدم به زیبایی با آدم هایی معاشرت دارم که معمولی هستن شایدم کمتر از معمولی ولی یه خاطر رفتارشون جذبشون شدم اما تو نگاه اول مهمه
وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
زیبایی از دست میره قدرش ندونی خیلی مهمه بوده من نمیدونستم انقدر زیبا بودم که هرجا میرفتم همه میگفتن ولی متاسفانه ۲ساله خیییلی صورتم عوض شده لک آورده پوستم سفیدم کدر شده شل چروک ریز حالم خیلی بده 😭😭😭