2777
2789
عنوان

زیبایی چقدر مهم هست در دنیا!؟؟؟؟

528 بازدید | 16 پست

من همسرم چهرم رو میپسنده ، اما زشتم 💔

شاید معمولی رو به زشت 

اما خودم هیچوقت زیبایی آدم ها برام ارزش نبوده برای اون انسان ، اینقدر آدم به ظاهر زشت دیدم که بخاطر اخلاق و رفتار خوبشون دوست داشتنی ترین بودن و برعکس 

ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زیبایی رو دوست دارن ولی همه نمیتونن زیباترین هارو انتخاب کنن و در کنارش چیزای دیگه هم مهمه که باعث میشه زیبایی ملاک صددرصدی نباشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

زیبایی تو نگاه اول مهمه کلی من با اینکه اهمیت میدم به زیبایی با آدم هایی معاشرت دارم که معمولی هستن شایدم کمتر از معمولی ولی یه خاطر رفتارشون جذبشون شدم اما تو نگاه اول مهمه 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )

از معیار های اصلی نیست اما باعث میشه بقیه ویژگی ها بیشتر به چشم بیاد 

مثلا مهربونی یه آدم خوشگل بیشتر به چشم میاد تا یه آدم زشت

مثل پوله به بقیه ابعات زندگی آب و تاب میده جلوه میده و بیشتر به چشم میاره

زیبایی از دست میره قدرش ندونی خیلی مهمه بوده من نمیدونستم انقدر زیبا بودم که هرجا میرفتم همه میگفتن ولی متاسفانه ۲ساله خیییلی صورتم عوض شده لک آورده پوستم سفیدم کدر شده شل چروک ریز حالم خیلی بده 😭😭😭