2777
2789
عنوان

ی صاحیکار دارم ک خیلی افاده ایه

133 بازدید | 7 پست

خودش هنوز بلد نیست چیزی درست کنه 

بعد میاد وسط کار من خرابش میکنه صد بار بهش میگم فلان چیزو اضافه نکن اینو اونوطری نکن خرابش نکن 

وقتی خراب میشه ک دیگه نمیشع کاریش کنی میگه تو کردی 

یعنی دلم میخواد پارش کنم هیچی بلد نیستا من یادش دادم حالا پرو پرو میگه تو کردی 

میگه من ک میزنم خوب میشه تو ک میزنی خراب میشه در صورتی ک دو بار دادم دستش دو بارش خودم بالا سرش بودم ک خرابش نکنه خراب ک میشه زود میده دست من خمیر رو میگه درسش کن دلم میخواد بزنم تو دهنش 

یاد نده! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به خدا دیگه کاری بهش ندارم میگم خودت درسش کن 

پس فردایاد میگیره میندازتت بیرون! کاری که براش زحمت کشیدی نون درمیاری یاد نده رزقتو میخوای قطع کنی الکی کارشو خراب کن مگه کلاس برگزار کردی! اومدی کار کنی! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
پس فردایاد میگیره میندازتت بیرون! کاری که براش زحمت کشیدی نون درمیاری یاد نده رزقتو میخوای قطع کنی ا ...

اره به خدا راس میگی 

تا حالا دستش بیاد طول میکشه بزارم خودش انجام بده بلدم نیست خودش خرابش کنه 

اره به خدا راس میگی  تا حالا دستش بیاد طول میکشه بزارم خودش انجام بده بلدم نیست خودش خرابش کنه ...

اره بابا اصلاااا یاد نده! بگو یا من انجام بدم یا خودت خراب کن! والا! نزار دستتم ببینه