2777
2789
عنوان

بی حجابی عامل اصلی است.

9419 بازدید | 200 پست

این پیغام ها رو از کانال دلواپس ها می ذارم.

خودم که دارم از عصبانیت از دست این کوته فکر ها منفجر می شم.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

به بهانه قتل آتنای  هفت ساله که قربانی آزادی های نامشروع شد!

✍️ قاتل اصلی آتنا اصلانی ، روشنفکران و غربزده هایی هستند که به بهانه آزادی ، بی حجابی و فحشا و روابط نامشروع را ترویج کرده اند و جنون شهوت را در جامعه بوجود آورده اند....

آتنا دخترک 7 ساله قربانی جنون شهوت بوجود آمده به اسم آزادی شد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا یه عده تند روی از خدا بی خبرن که معلوم نیست از کی و کجا اینجور دستور صادر میکنن بابا

ولشون کن...

من خودم با حجابم 

اما کاملا مخالف چرندیاتی که در این مورد گفتن هستم....

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
گسترش بی حجابی و بی حیایی و روابط نامشروع توسط غربزده ها باعث انفجار عقده های شهوانی و این جنایتها ش ...

حرف مفت زیاد میزنن  زیاد توجه نکن هر چرندی ارزش خواندن نداره 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  

دنبال بحثیدا.ماهم خوندیم.این همه داد و قال نداره.این برداشت یه عده است غلط یا درست.همین صبح تاپیکش زده شد.یه بارش مزه داره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بی حجابی چه ربطی به دختر هفت ساله داره. سن تکلیف که نه ساله. مریضی ج.نسی بیداد میکنه تو کشور ما. کشورای دیگه تو ساحل همه لختن کی به کی نگاه میکنه.؟ ما به چادری هم نظر دارن همه

به آرزوهایت ایمان داشته باش..

چی میگن اینا فازشون چیه اون از تتلوی عوضی اینم از اینا میخوان خونواده ی اتنا رو داغون کنن   & ...

از بس کثیفن! مگه دختر هفت ساله چه جاذبه جنسیتی داره که بخواد حجاب داشته باشه.اون مرد بیمار بوده.

اره لابد پسر بچه هايي كه طوسي خك بر سر بهشون تعرض كرد ميني جوب ميپوشيدن جلوش؟؟؟؟عزيزم اينا حرف يه عده بي مغز بي مطالعه است كه تا حالا اصلا اسم پدوفيلي هم به گوششون نرسيده

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

کدوم آزادی؟ مگه الان آزادی هست؟ فعلا قربانی محدودیت و فاحشه ی مغزی بودن شماها شده! قربانی بیکاری باباش که به دست فروشی رو آورده و این هم بخاطر اینه که بلد نیستین مملکت رو اداره کنین! یه مشت بی سواد چاپلوس جاهل که بشن سران مملکت از این بهتر نمیشه اوضاع