masoomeee مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 741 عنوان خانوما میشه راهنماییم کنید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست سلام خانوما حدودا هشت الی نه روز گذشته پریود نشدم روز چهار یا پنجم بیبی زدم منفی شدروز هفتم رفتم آزمایش دادم منفی شدحس میکنم پریودم اما خونریزی ندارم🙁تا بگید زعفرون و دمنوش و بپر بپر کردم ولی پریود نشدم هنوز علت چیه؟؟ممکنه باردار باشم؟؟؟ 1403/02/31 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagharpizza عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2357 موی هورمونی دارمااا بعضی از مواقع عقب افتاده اما هشت نه روز نبوده و یا با دمنوش باز شده ... اگه مشکل هرمونی داشته باشی که موهای بد درمیاری…اگه کیست باشه پریودی هات نامنظم میشه و باید عمل کنی جدی بگیر و برو سنو شکم لگن بده حتماااا یهو باید بری عمل کنی دور از جون 🌹 زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
masoomeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 741 اختلالات هورمونیه،یا باید بری آمپول بزنی باز بشی یا صبر کنی تا بطور طبیعی باز بشی ممکنه آزمایش اشتباه بگه با توجه به اینکه هفت روز عقب انداخته بودم ؟؟و یا زود رفته باشم؟؟اختلالات هورمونی از چی میاد؟!قرص و دارویی هم مصرف نکردم
masoomeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 741 اگه مشکل هرمونی داشته باشی که موهای بد درمیاری… اگه کیست باشه پریودی هات نامنظم میشه و باید عمل کنی ... هم موهای بد در میارم کل صورتم ضخیم و سیاه🥺هم پریودام دو سه روز نهایتا چهار روز عقب افتاده اما ایندفعه حدود نه روز شده و همش نگران بارداری هستمبا وجود این تفاسیر ممکنه باردار باشم؟
یاس۹۰ عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 4725 ممکنه آزمایش اشتباه بگه با توجه به اینکه هفت روز عقب انداخته بودم ؟؟و یا زود رفته باشم؟؟ اختلالات ه ... نه عزیزم آزمایش خون اشتباه نمیشه،اختلات هورمونی ممکنه بخاطر چاقی یا استرس و ...به وجود بیاد
masoomeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 741 نه عزیزم آزمایش خون اشتباه نمیشه،اختلات هورمونی ممکنه بخاطر چاقی یا استرس و ...به وجود بیاد ممنونم از راهنماییتون عزیزم
sagharpizza عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2357 هم موهای بد در میارم کل صورتم ضخیم و سیاه🥺هم پریودام دو سه روز نهایتا چهار روز عقب افتاده ام ... مشکل هرمونی داری مطمئنن بخاطر موهات و اینا ک گفتی بنظرماقدام داشتی ؟ شب دیر میخوابی ؟شرایطش و نداری بری دکتر ؟ زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
masoomeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 741 مشکل هرمونی داری مطمئنن بخاطر موهات و اینا ک گفتی بنظرم اقدام داشتی ؟ شب دیر میخوابی ؟ شرایطش و ند ... نه اقدام نداشتم عزیزم و اصلا قصدش هم ندارم جلوگیری طبیعی داشتیم نزدیک چهار ساله و خب خیلی حواسمون بوده نه فعلا متاسفانه شرایط دکتر رفتن ندارم تا چند روز آینده
sagharpizza عضویت: 1402/07/17 تعداد پست: 2357 نه اقدام نداشتم عزیزم و اصلا قصدش هم ندارم جلوگیری طبیعی داشتیم نزدیک چهار ساله و خب خیلی حوا ... اها انشاالله ک چیزی نیس اما منم پریودی نامنظم داشتم و جدی. نمیگرفتم رقتم دکتر سنو شکم و لگن دادم (اصلا درد چیزی نداشت )و گفت کیست داری شب ها زود نمیخوابی …. و کیست کوچیک هست با قرص میره هیچی دیگه پرویود شدم الانم در خدمتتونم امیدوارم چیزای ک گفتم ب دردت بخوره😅🌹 زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
masoomeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 741 اها انشاالله ک چیزی نیس اما منم پریودی نامنظم داشتم و جدی. نمیگرفتم رقتم دکتر سنو شکم و ... قربونت برم ممنونم از وقتی که گذاشتیامیدوارم واسه منم تغییر هورمونی و کیست باشه و بارداری نباشه
unagi عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 231 سلام عزیزم تو یکی از تاپیکا دیدم که گفتید دیسپچر هواپیما هستید، من میخوام برم دوره هاشو ثبت نام کنم لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید به تجربه و مشورتتون احتیاج دارم