2777
2789
عنوان

خانوما میشه راهنماییم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست
موی هورمونی دارمااا  بعضی از مواقع عقب افتاده اما هشت نه روز نبوده و یا با دمنوش باز شده  ...

اگه مشکل هرمونی داشته باشی که موهای بد درمیاری…

اگه کیست باشه پریودی هات نامنظم میشه و باید عمل کنی جدی بگیر و برو سنو شکم لگن بده  حتماااا یهو باید بری عمل کنی دور از جون 🌹 

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
اختلالات هورمونیه،یا باید بری آمپول بزنی باز بشی یا صبر کنی تا بطور طبیعی باز بشی

ممکنه آزمایش اشتباه بگه با توجه به اینکه هفت روز عقب انداخته بودم ؟؟و یا زود رفته باشم؟؟

اختلالات هورمونی از چی میاد؟!

قرص و دارویی هم مصرف نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل هرمونی داشته باشی که موهای بد درمیاری… اگه کیست باشه پریودی هات نامنظم میشه و باید عمل کنی ...

هم موهای بد در میارم کل صورتم ضخیم و سیاه🥺هم پریودام دو سه روز نهایتا چهار روز عقب افتاده 

اما ایندفعه حدود نه روز شده و همش نگران بارداری هستم

با وجود این تفاسیر ممکنه باردار باشم؟

ممکنه آزمایش اشتباه بگه با توجه به اینکه هفت روز عقب انداخته بودم ؟؟و یا زود رفته باشم؟؟ اختلالات ه ...

نه عزیزم آزمایش خون اشتباه نمیشه،اختلات هورمونی ممکنه بخاطر چاقی یا استرس و ...به وجود بیاد 

هم موهای بد در میارم کل صورتم ضخیم و سیاه🥺هم پریودام دو سه روز نهایتا چهار روز عقب افتاده  ام ...

مشکل هرمونی داری مطمئنن بخاطر موهات و اینا ک گفتی بنظرم

اقدام داشتی ؟ شب دیر میخوابی ؟

شرایطش و نداری بری دکتر ؟ 

مشکل هرمونی داری مطمئنن بخاطر موهات و اینا ک گفتی بنظرم اقدام داشتی ؟ شب دیر میخوابی ؟ شرایطش و ند ...

نه اقدام نداشتم عزیزم و اصلا قصدش هم ندارم 

جلوگیری طبیعی داشتیم نزدیک چهار ساله و خب خیلی حواسمون بوده 

نه فعلا متاسفانه شرایط دکتر رفتن ندارم تا چند روز آینده

نه اقدام نداشتم عزیزم و اصلا قصدش هم ندارم  جلوگیری طبیعی داشتیم نزدیک چهار ساله و خب خیلی حوا ...

اها انشاالله ک چیزی نیس اما منم پریودی نامنظم داشتم  و جدی. نمیگرفتم رقتم دکتر  سنو شکم و لگن دادم (اصلا درد چیزی نداشت )و گفت کیست داری  شب ها زود نمیخوابی …. و کیست کوچیک هست با قرص میره هیچی دیگ‌ه پرویود شدم الانم در خدمتتونم 

امیدوارم چیزای ک گفتم ب دردت بخوره😅🌹

اها انشاالله ک چیزی نیس اما منم پریودی نامنظم داشتم  و جدی. نمیگرفتم رقتم دکتر  سنو شکم و ...

قربونت برم ممنونم از وقتی که گذاشتی

امیدوارم واسه منم تغییر هورمونی و کیست باشه و بارداری نباشه 

سلام عزیزم 

تو یکی از تاپیکا دیدم که گفتید دیسپچر هواپیما هستید، من میخوام برم دوره هاشو ثبت نام کنم لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید به تجربه و مشورتتون احتیاج دارم