2777
2789

سلام دوستان

بعد از کلی وقت و هزینه و دارو و درمان صرف کردن...آخرش دکترها بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادند.(راستی 37 سالمه و ساکن تبریز)

از خرداد ماه پروسه درمانیمو دوباره پیش دکتر تیزرو(ارومیه) واسه دریافت تخمک اهدایی شروع کردم.25 تا قرص ال دی و الان د. هفته هست که استرادیول یک میل میخورم.اهدا کنند تخمک هم واسم توی مرکز ناباروری دکتر تیزرو مشخص شده و اونم داره درمانشو شروع میکنه.انشاالله تا 10-15 روز دیگه تخمک کشی انجام میشه و لقاح با اسپرم شوشو و ادامه کار...حالا کدوم روش(IVF-ZIFT-GIFT) .کدومشون مطئنتره؟

دوستانی که سابقه تخمک اهدایی و یکی ازین مراحل انتقال جنین رو داشتند و یا در حال تکمیل مراحل هستند لطفا بیان تبادل نظر.

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

من سابقه انتقال ندارم اما یه برنامه تلویزیونی بود میگفت زیفت خیلی وقته انجام نمیشه چون یه روش قدیمی بوده و خیلی جوابدهی بالایی نداشته

آی وی اف به نظرم بهتر باشه، مخصوصا اگه به روش prpانجام بدی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نت سرچ کن آی وی اف به روشprpکلی اطلاعات میاد

در کل بخوام بگم چندساعت قبل از انتقال خون خودت رو میگیرن و پلاکت های خون رو به داخل رحم تزریق میکنن

همین کار باعث بازدهی بالاتر ای وی اف میشه

دکترآزیتا شفیقیان متخصص جراحی زنان و زایمان:

گاهی اوقات که لانه گزینی ناموفق است یا با دارو ضخامت رحم رشد نمی‌کند، آن زمان است که از روش پی‌آرپی (prp) می‌توان استفاده کرد، به‌خصوص زمانی که برای بیمار دارو تجویز می‌کنیم اما با کمک دارو ضخامت دیواره رحم بالا نمی‌رود. در این صورت خون فرد گرفته و سانتریفیوژ می‌شود و سرم یا پلاسمایی که پر از پلاکت است را به داخل رحم تزریق می‌کنیم که پلاکت، هورمونی به‌نام هورمون رشد دارد. درمورد روش پی‌آرپی در زیبایی زیاد شنیده شده است به‌خصوص در بخش‌های جوانسازی، ترمیم ریزش مو، طاسی سر، ترمیم مفاصل، استخوان و... اما به تازگی‌ در مطالعات نشان داده شده که اگر شما 24 تا 36 ساعت قبل از اینکه جنین را انتقال دهید، از این روش استفاده کنید (‌یعنی پلاسمای غنی از پلاکت فرد را بگیریم و به داخل رحم تزریق کنیم) باعث می‌شود که حفره آندومتر شانس لانه گزینی جنین را بیشتر کند و البته تا به امروز نتایج این روش موفقیت‌آمیز بوده است

خدایا...من و همسرم بی صبرانه منتظره هدیه آسمانی تو هستیم...آغوشمان را سبز و زندگیمان را با هدیه فرزند شادمان کن.آمین.

مرسی عزیزم(9875)...عجب اسم کاربری هم داری...مثل مامورهای سیا هستش.

دیروز دکتر رفته بودم...سونو کرد و گفت که وضعیت رحمم خوبه و با قرص های استرادیول دیوارش ضخیم تر میشه و آماده پذیرش(تا خدااا چی بخاد)

مرسی عزیزم(9875)...عجب اسم کاربری هم داری...مثل مامورهای سیا هستش. دیروز دکتر رفته بودم...سونو کرد ...

مامور سیا😆

انشالله همه چی به خوبی پیش بره برات عزیزم و این اخرین درمان موفقیت امیز ناباروریت باشه😘

خانومایی که تو سیکل دریافت تخمک اهدایی هستند و یا میخان تازه شروع کنند ... یعنی کسی نیست؟؟؟!!!!

خوش بحالتون که طبیعی باردار میشین.

قراره هفته دیگه انتقال جنین داشته باشم.

کدوم روش بهتره(میکرو یا زیفت یا IVF)؟؟؟؟؟

از کدوم روش میشه بهترین نتیجه رو گرفت؟

سلام عزیزم.منم‌تخمک اهدایی گرفتم روز ۱۲انتقال هستم 

میشه سوال خصوصی بپرسم؟

مشکلت چی بود؟

من بعد یه حاملگی بدون قلب، دوتا میکرو بدون تشکیل شدن حنین بهم پیشنهاد کردن.

ولی خیلی ناراحتم.

توروخدا حسستو بگو . شاید منم کنار اومدم. 

زندگیم با فکرو خیال جهنم شده

خداوندگارم 🥀، به نام تو دوباره درین مسیر قدم بر میدارم.نا امید از درگاهت نکن مرا ، که خدای دیگری جز تو  ندارم.