2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی چشم چرونه

490 بازدید | 12 پست

😔😔😔😔هزار بار هم بخاطر این مسئله بحثمون شده نه با دعوا این عادتشو گذاشت کنار نه با زبون خوش..اهل خیانت هم نیس فقط خیلی چشم چرونه..واقعا خیلی اذیت میشم همش میریزم تو خودم تو تنهایی گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه حساس نیستم وقتی میبینم داره به زنای خوشتیپ نگاه می‌کنه داغون میشم

خب ما خودمون هم که زنیم نگاه میکنیم فقط مردا مثل ما نیستن چشم هاشون را نمیتونن بچرخونن باید گردنشون را بچرخونن  بی خیال شو الوی دعوا راه ننداز 

اون لحظه ک میبینی نگاه میکنه تو اصلا ب شوهرت نگا نکن محلش نزار . برات مهم نباشه اینجوری سعی میکنه ازاین ب بعد توجه شمارو جلب کنه ب خودش ب جای نگاه ب دیگران.... بعدشم واقعا من خودمم نگاه میکنم .شما خودت نگا نمیکنی؟ اگ از عشق همسرت نسبت ب خودت مطمئن باشی ک اصلا نباید برات مهم باشه. درکل عادت بدیه درکت میکنم شوهرمنم اینجوری بود الان بهترشده. من دیگ حرصم درمیومذ ب پسرای خوشتیپ نگاه میکردم اینبار اون حرص میخورد ینی اگ ی پسرخوشتیپ نزدیکمون بود میگفت بیا از ی سمت دیگ بریم 😂

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40