2777
2789
عنوان

خانه طبقه سوم بدون آسانسور

2942 بازدید | 55 پست

سلام خانما

همسر و من یک خانه طبقه سوم، سه خواب، دارای انباری و سرویس حمام و wc و... چند تا چیز میز دیگه خریدیم  که اسانسور ندارد... خانه ای که الان هستیم طبقه اول هستیم دو خواب.. و نگران سلامتیم هستم

به خاطر دخترم و پسرم جابجا شدیم چون دخترم کنکوری است و نیاز به ارامش داره، پسرم خیلی اذیت میکنه و به شدت برونگراست، جابجا شدیم

حالا من نگران خودم و خانوادمم که نکنه زانو یمان اسیب ببینه

تجربیاتتون در این زمیمه میگید ممنون

نگرانم.... 😞

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشد خودتون فعلا اتاق نداشته باشین پله پارو خیلی اذیت میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
واقعا؟ 

بخدا

ما دو بودیم قبلا اذیت بودیم

۵ امم بودیم همش اسانسور خراب بود پوکیدیم تو خودمون

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

دیگه خریدید ماچی بگیم بدتر دلسرد میشی فعلا چاره ای نیست جز صبر و پس انداز برای خونه با امکانات بهتر

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ما خودمون طبقه ی سوم هستیم گاهی برقا قطع میشه با پله میرم زیاد اذیت نمیشم ولی ممکنه چون شما با هر رفت و امدتون از پله استفاده می کنین به زانو هاتون در طول زمان آسیب وارد بشه

🥞☕️✨️