2777
2789
عنوان

خونه دار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 109047 بازدید | 512 پست
عزیزم‌منم تهران زندگی میکنم  به نظرم ۴ تومن برا خونه ۶۶ متری اونم افسریه خیلی خیلی خیلی گرون گ ...

نه اونجا قیمت زیاده، یه ماهه دیوار و بنگاه ها رو زیر و رو کردیم، خودم یه پا املاکی شدم

جان و جهان من تویی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در نومیدی بسی امید است ،هیچ کی از عاقبتش خبر نداره،یکی دیدی خونه دار میشه از دستش میده ،یکی بدست میا ...

چجوری انقدر امید  داری خدایی

بیست سال خدارو صدا کردی جواب  نداده

بخدا حسودیم شد بهت 

من شیش  ماه مستاجر بودم اشکم در اومده بود از ناامیدی

عزیزم‌منم تهران زندگی میکنم  به نظرم ۴ تومن برا خونه ۶۶ متری اونم افسریه خیلی خیلی خیلی گرون گ ...

اتفاقا به قیمت خریدن متری حدود ۶۵ تومن، 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
نمیدونم ولی تا اونجایی که من میدونم  اون سمتا تا این حد گرون نیس

افسریه پاساژ و مرکز تجاری زیاد داره،قیمتش نسبت به منطقه 15 بودن بالاتر از اطرافش هست، ولی محله خوبیه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد دم دستت هست 

جان و جهان من تویی   
نه اونجا قیمت زیاده، یه ماهه دیوار و بنگاه ها رو زیر و رو کردیم، خودم یه پا املاکی شدم

مبارکتون باشه عزیزم ، من خودم توی تهرانپارس خونه برای فروش گذاشتم متری ۱۰۰ تومن شما هم به قیمت خریدید البته سال ساخت هم مهمه، به خوشی انشالله

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

باورت میشه چقدر کارخونه که زمان روحانی تعطیل شده بودن و رئیسی راه انداخت چقدر تو صنعت پیشرفت کردیم تو هسته ای در عرض سه سال فقط خدمت خدمت خدمت یکی نبود بگه رئیسی تو چرا سر اسوده نداری عین روحانی تو خونت بخور و بخواب سرک کشیدنت به این شهر و اون شهر چیه

مبارک ،😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍الهی با دل خوش بشینید