2777
2789
عنوان

خونه دار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 109050 بازدید | 512 پست
مبارکتون باشه به دل خوش توش زندگی کنین استارتر الان که حال دلت خوبه و خوشحالی برای منم دعا کن بتونیم ...

امیدوارم به حق امشب که تولد امام رضا هست خدا کمکتون کنه  

جان و جهان من تویی   
ایشاله خدا کمکتون میکنه، نه خودمون دو تا، هر دو 10 ساله کارمندیم بالاخره با پس انداز و طلا و وام ازد ...

چند سالتونه؟ 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ ۱۷سالگی ازدواج کردم  دیگه آغاز زندگیمون یادم نمیاد  از وقتی نی نی سایت میام فهمیدم م ...

نی نی سایت

فقط باعث شده احساس بددی پیدا کنی. احساس ناکافی بودن. 

مگر نه تصمیمی کع اون موقع گرفتیو متناسب با شرایطت بوده حتمااا درسته.. 

هیچ کس  ذیر یا زود کاری نمیکنه همش سر تایمیه ک خدا خواسته

واقعا حس خوبی داره تیرماه سالگرد عروسیمون هست و خوشحالم تونستیم خونه بخریم 

خوشحال شدم براتون الهی که هر روزتون پر از عشق و خوشی باشه

فقط اینکه میشه بگی کدوم شهری و شغلتون چیه ماشاالله زود تونستید بخرید من که ۷ ساله ازدواج کردم ولی نشد که نشد بخریم🥺

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
خوشحال شدم براتون الهی که هر روزتون پر از عشق و خوشی باشه فقط اینکه میشه بگی کدوم شهری و شغلتون چیه ...

مرسی عزیز دلم،با پس انداز قبل ازدواجمون خریدیم، تهران هستیم، هر دو کارمندیم، شما هم ان شاالله به زودی صاحبخونه میشید 

جان و جهان من تویی