2777
2789
عنوان

خونه دار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 109050 بازدید | 512 پست
ما ۳ نفریم توی ۵۰ متر . چه حرفا می‌زنید  خونه از آدم باشه تو بگو ۴۰ متر

واقعا، روز به روز داره میره بالاتر، من به شوهرم گفتم همین رو بگیریم بعد فرصت هست تغییرش بدیم 

جان و جهان من تویی   

مبارکه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خریدین

خونه مون رو فروختیم، خونه پیش خرید کردیم تا چندماه باید خونه اجاره می کردیم اونم چون پولمون کم بود یه خواب گرفتیم🥺 از یه طرف خوشحالم که قرداد بستیم خیالمون راحت شد ، از یه طرف غصه م هست خونه خودم ۸۰_۹۰ هست دارم می رم تو خونه ۵۰متری ولی خب خونه خودمون که خریدیم ۱۱۰ هست.

زندگی تو خونه کوچیک سخته؟ من واقعا استرس دارم.

خب من قبل بچم بیرون کار میکردم زیاد خونه نبودم. قبلش پدرم خونه حیاط دار بسیار بزرگ داشت. مادرمینا دلشون میگیره. من عادت کردم. الان با بچه یکم سخته. و وقتی مهمون میاد هم سختم میشه.بازم شکر. 

الهی نگاهی