2777
2789
عنوان

خونه دار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 109044 بازدید | 512 پست
شما مگه کجای تهرانید؟؟؟! والا ما منطقه ده خونه داریم اصلنم جای خوبی نیست بیست و چندسال ساخت ۵۵ مت ...

منطقه ۱۰ زمین تا آسمون با افسریه فرق 

مهم مدل و تمیزی خونه نیس 

مهم مکانه

من افسریه گفتم که این متراژ با این قیمت نمیخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خانه دار شدن من هم صلواتی بفرستید دعاتون میکنم بعد ۱۷سال هنوز خانه به دوشیم

آیه ۲۹ سوره مومنون رو بعد هر نماز ۲۵ بار و بعد نماز صبح ۷۰ بار بخونید

آش مستاجر نذر کنید خیلی مجربه،نیت کنید تا ۷ سال روز شهادت امام رضا آش رشته بپزید و حداقل ۷ تا کاسه به همسایه ها بدید 

خیلیا جواب گرفتن یکیش خود من

فقط هر موقع صاحب خونه شدید حتما باید تا ۷ سال آشو بپزید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 
رهن کامل مثلا چقد اون ۳۰۰.۴۰۰ رهن رو ک خودمون وامی چیزی میگیریم.میگه باید محله شم خوب باشه.کلی بهانه ...

خب حداقل بخرید حالا هر جا شد ولی توش نرید!اینجوری لااقل خیالتون راحته بابت این افزایش قیمتها

چقدر درامدتون بوده که ۴ میلیارد پس انداز کردید مآ دریغ از ۴۰ میلیون پس انداز بابا..خوشبحال کسایی درآ ...

دو نفر ده سال پس انداز کردند زمان مجردیشون.نحوه خرج کردن و مدیریت هم مهمه البته الان خیلی سخت شده ولی از ده سال قبل واقعا اگه مدیریت میشد امکانش بود.یکی باید هر ماه حتما لباس بخره و چند کیلو گوشت و مسافرت ینفرم سالی یدست لباس میگیره و یک کیلو گوشت و چندسال یبار میره سفر.باید طول مسیر رو مقایسه کرد نه پایانش رو.

افسریه، متری 66 و خورده ای 

سلام دوستم خوبی...مبارکککککککه به سلامتی و ول خوش انشالله تو خونه جدید کلی خاطرات خوش باشه براتون و صدای خنده همیشه بپیچه.....میشه با این حس خوبت و شادی که داری منم دعا کنی باردار بشم سه ساله منتظرم....به خاطر امضام دعام میکنی خیلی دل شکسته ام

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن