2777
2789
عنوان

خونه دار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 109046 بازدید | 512 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌منم تهران زندگی میکنم  به نظرم ۴ تومن برا خونه ۶۶ متری اونم افسریه خیلی خیلی خیلی گرون گ ...

شما مگه کجای تهرانید؟؟؟!

والا ما منطقه ده خونه داریم

اصلنم جای خوبی نیست

بیست و چندسال ساخت ۵۵ متر 

حدود ۳ تومنه

من داشتم اتفاقا فکر میکردم خونه ۶۶ متره ۱۰ سال ساخت چطور میشه ۴ تومن؟!خیلی کمه

مگر واقعا جاش خوب نباشا

شما مگه کجای تهرانید؟؟؟! والا ما منطقه ده خونه داریم اصلنم جای خوبی نیست بیست و چندسال ساخت ۵۵ مت ...

اره درست میگی،،،،یه سوال خونه ما مارلیک کرج هست ۸۵ متره دو خواب ولی اصلا از جایی که هستم خوشم نمیاد له نظرت اینجا رو بدیم رهن بریم جای بهتر خونه رهن کنیم بشینیم؟

شما مگه کجای تهرانید؟؟؟! والا ما منطقه ده خونه داریم اصلنم جای خوبی نیست بیست و چندسال ساخت ۵۵ مت ...

نه اتفاقا افسریه محله خیلی خوبی هست، ما شانس هم آوردیم چون صاحبخونه برای فروش عجله داشت 

جان و جهان من تویی   
عزیزم مبارکتون باشه.دوخواب هم گرفتید عالیه حتی برای ی بچه هم میشه.منم همین متراژم ولی یخواب.امیدوارم ...

بین 15 تا 20 تومن، البته بستگی به سابقه کارش داره 

جان و جهان من تویی