2777
2789
عنوان

چطور زنونه باشیم🙂

184 بازدید | 12 پست

رفتارهای زنانه چیا رو بلدید 😂 

چطور تقویتشون کنیم 

من خودم آرومم و بهم میگن روحیه لطیفی هم داری اما احساس میکنم حس زنانگیم کم شده ..

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به احساساتت میدون بده. بذار راحت بروز پیدا کنن.

ظاهرت رو در اولویت قرار بده به خودت برس؛ عطر بزن؛ موهاتو حالت بده؛ لباسای شیک بخر

بیشتر توی جمعای زنونه باش

فیلمای رمانتیک ببین

برقص

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
رو خنده هاا کار کن همیشه ام لطیف و مهربون نباش بلکه هر از گاهی سلیطه بازی درار کفش پاشنه بلند بپو ...

اون روی سلیطه گریم رو فقط اعضای خانواده دیدن تو جمع اصلااا نمیتونم 

به احساساتت میدون بده. بذار راحت بروز پیدا کنن. ظاهرت رو در اولویت قرار بده به خودت برس؛ عطر بزن؛ م ...

مورد اول رو چقدر خوب گفتی 

بنظرم یکی از فاکتور های که این خانوما دارن همین بروز درست و روون احساساتشون هست 

من همه طوره به ظاهرم اهمیت میدم و از اون نظر مشکلی ندارم قد و اندام هم همه چیز اوکی 

فقط همین بروز احساسات رو مشکل دارم و نمیتونم ابراز کنم و توی جمع باعث میشه خنثی بنظر بیام درصورتی که اصلا اینطوری نیستم .....

مورد اول رو چقدر خوب گفتی  بنظرم یکی از فاکتور های که این خانوما دارن همین بروز درست و روون اح ...

چرا؟ خجالت میکشی؟ یا نمیدونی دقیقا چه واکنشی نشون بدی؟

تظاهر کن. نیازی نیست چیزی بگی یا خیلی هیجان زده رفتار کنی. فقط حالت صورت رو بنا به موقعیت تغییر بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا؟ خجالت میکشی؟ یا نمیدونی دقیقا چه واکنشی نشون بدی؟ تظاهر کن. نیازی نیست چیزی بگی یا خیلی هیجان ...

انگار که نمی‌دونم چه ریکشنی باید نشون بدم شاید اضطرابه 

کلا حس هارو خیلی زیاد توی وجودم حس میکنم اما بیرون یکصدمش ممکنه نمایش داده بشه 

کتابی چیزی هست بتونه بهم کمک کنه بیشتر خودم باشم و ابراز کنم احساسات و بهتر بتونم ارتباط بگیرم؟؟؟؟ 

انگار که نمی‌دونم چه ریکشنی باید نشون بدم شاید اضطرابه  کلا حس هارو خیلی زیاد توی وجودم حس میک ...

روی اعتماد به نفست کار کن. الان چیزی تو ذهنم نیست ولی کتابای خوب در این زمینه زیادن.

توی اینترنت در مورد مهارهای عاطفی بخون.

سریالهایی با شخصیت اصلی زن قدرتمند مثل میس میزل، دختران گیلمو، استارت آپ و زنان خانه دار وامانده رو ببین. عجله نکن وقت میگیره تا اخلاق آدم عوض بشه

روی اعتماد به نفست کار کن. الان چیزی تو ذهنم نیست ولی کتابای خوب در این زمینه زیادن. توی اینترنت در ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما 🙏🏻❤️❤️❤️