2777
2789

سلام دوستان روز جمعه غروب اسپری گاز پاک کن اکتیو تو دستم بود پر بود دربشم باز بود از دستم افتاد ریخت داخل چشمم.همون موقع چند دقیقه در حد کوتاه چشممو با اب شستم رفتیم بیمارستان دکتر گفت طوریش نشده.هیچ مشکلی هم نداشتم تا اینکه امروز برای اطمینان خاطر رفتم پیش متخصص چشم.فشار چشمم روی ۱۹ بود بهم گفت چند تا نقطه روی چشمت گذاشته دارو بهم داده.فشار چشم ۱۹ بالاس ؟؟؟؟

عزیزم غصه نخور داروهاتواستفاده کن خودش ترمیم میشه انشالله

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت خودش توصیه ش چی بود ؟.نه بابا اگه چیزی بود نمیزاشت پاشی بیای خونه 

گفت تا دو هفته دیگه اون نقطه ها از بین میرن حالا نمیدونم راسته یا نه 

خودمو لعنت میکنم ک چرا مراقب نبودم

از کجا میدونی عزیزم  بنظرت خوب میشم  اطرافیات کسی این تجربه رو نداشتن

نگران نباش عزیزم

به طور معمول بین ۱۲ تا ۱۸ باید باشه 

بین ۱۸ تا ۲۱ یه مقدار خطر داره که اغلب مواقع با قطره درمان میشه

بالای ۲۱ خیلی خطرناکه میتونه باعث آب سیاه بشه

برای شما چون به خاطر مواد شیمیایی چشم آسیب دیده ایشالله با دارو درست میشه التهابش کم میشه اصلا استرس نداشته باش

نگران نباش عزیزم به طور معمول بین ۱۲ تا ۱۸ باید باشه  بین ۱۸ تا ۲۱ یه مقدار خطر داره که اغلب ...

ینی فشار چشم بخاطر التهاب هست ؟؟ 

دو بار اندازه گرفت یه بار رو ۱۷ بود یه بار ۱۹ میانگینشو زده ۱۸

ینی فشار چشم بخاطر التهاب هست ؟؟  دو بار اندازه گرفت یه بار رو ۱۷ بود یه بار ۱۹ میانگینشو زده ...

ممکنه چشم ملتهب شده باشه و به خاطرش فشار به وحود بیاد

یا هم ممکنه فشار چشم باعث التهاب عصب بینایی میشه 

برای شما خوبه عزيزم ایشالله با قطره درست میشه

خب خداروشکر 

حتما هرروز بشورش با اب مقطر ولرم و نمک تا یک هفته

نمک تو چشمت نکنی فقط بشورش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵