2777
2789

راستش من ۲۲ سالمع نزدیک یک ماه پیش تو اینستا با یه اقایی آشنا شدم(از قبل همو فالو داشتیم ولی صحبت نکرده بودیم) خلاصه سرتونو درد نیارم باهاشون صحبت کردم بسیار بسیار فرد موجه و با اخلاق و قابل احترامی هستن و اصلا نمیدونم چطوری ولی انگار درو تخته جور بودیم کلی از اخلاقامون شبیه هم بودو خلاصه باهم وارپ رابطه شدیم ولی یه مشکلی وجود داشت اینکه خونه هامون از هم فاصله زیاد داشت یعنی ۹۰ کیلومتر فاصله و این اقا از همون دقیقه اول که بامن صحبت کرد فاز ازدواج داشتن درحالی که من به ازدواج فکر نمیکنم فعلا و حداقل باید ۴ ۵ سال بگذره و لیسانسمو بگیرم ایشونم میگفتن خب عیبی نداره و همون تایم ازدواج میکنیم و گفتن که با فاصلمون مشکلی ندارن حتی خلاصه نزدیک ۲۰ روز که گذشت گفتن شرایط سخته براشون و نیاز دارن من و هر هفته ببینن و چون فاصلمون دوره سخته و ... کم کم این حرفا رفت رو مخم و گفتم تصمیم جدی بگیرن یا میخوان ادامه بدیم یا این حرفاشونوتموم کنن ادامشو می‌نویسم الان 

عزیزم قبلش بگم ازدواج کنی بری شهر غریب خیلی سختت میشه از الان دارم میگم همین نی نی سایتو بخونی میبینی چقد خیلیا تو شهر دور دست تنهان با بچه کوچیک و حس دلتنگیو و همه مکافاتش هرچندشوهرت خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش از جواب قطعی دادن طفره میرفتن و میگفتن نمی‌دونم میخوامت ولی راه سخته برام خلاصه بعده کلی بلاتکلیفی وکلنجار رفتن الان از هم جدا شدیم تقریبا دو روزه اما مشکل اینه که به وجودشون تو زندگیم عادت کردم و بعده مدتها حس کردم یکی منو میفهمه نمیدونم چیکار کنم دوستام میگن چرا ازش جدا شدی(اینم بگم موقع جدا شدن گریه میکردن و میگفتن نمی‌خوان و عذر خواهی میکردن)میگن شانس خوبی و از دست دادی دو به شک افتادم که پیام بدم برگردیم نمی‌دونم واقعا کمکم کنید بتونم تصمیم عاقلانه بگیرم مرسی❤️

بستکی ب طبعت داره دوری و نزدیکی و چجوری تحمل می کنی خب بعدش؟؟

به دوری از خونه عادت دارم و مشکلی نداره برام الان سواله من اینه که چیکار کنم وقتی اونطوری گفته یعنی نمیخواد باهام ادامه بده با نه فقط راه براش مهم بوده

همش از جواب قطعی دادن طفره میرفتن و میگفتن نمی‌دونم میخوامت ولی راه سخته برام خلاصه بعده کلی بلاتکلی ...

پسری ک طفره بره از قطعی شدن بزار گریه کنه

ابوالمالی هستم🦛روح سرگردان👻عاشق سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و چیلی🍟🤤انقدر نپرسین حس ممد بهم چیه اون اگه دوستت داشت میگرفتت💔 با اجنه نسبتی ندارم👿❤️برای شادیم اجماعا فاتح مع الصلوااات ختم کنید🐛☺️ جهت شادی ارواح شما اومدم نی نی سایت🐢 توی تاپیک های حس6 تگم کنید💕رفیق فاب عزرائیل❌️ اذیتم کنین میام تو خوابتون😎💙🌿من خر نیستم گاوم میفهمم🦨