2777
2789

سلام دوستان قشنگم 

قصد داشتم قبلا تاپیک بزنم تا هم کمکی کرده باشم هم خودم یک سری از آدابی که نمیدونم رو یاد بگیرم اما متاسفانه کاربریم تعلیق شد 

خیلی از شما تاپیک زدید و از رفتار های مهمان هایی که داشتید یا میزبان ها یا اقوام و دوستان اعتراض کردید  

بعضی از افراد رفتار هایی دارند که فکر میکنند درست و نشانه باکلاسی هست و خودشون آگاه نیستن که رفتارشون چقدر میتونه بقیه رو آزار بده 

من یک سری از آداب رو بیان میکنم و شما نظر خودتون رو بگید که چه رفتار هایی اذیتتون میکنه و بهتره افراد اون ها رو اصلاح کنه 

مورد اول:این مورد بسیار اهمیت داره 

اینکه وقتی میخوایم جایی بریم حتما از قبل با اون ها تماس بگیریم و اطلاع بدیم و یک دفعه نریم در خونشون و تو عمل انجام شده قرارشون ندیدم 

دوم:وقتی میریم مهمانی یک کمک کوچولو به میزبان کنیم یعنی نه در حد کوزت کار کنیم نه اینکه دست به سینه سرجامون بشینیم 

سوم:وقتی سر سفره نشستیم و میخوایم غذا بخوریم همون اول غذارو توی بشقاب تپه نکنیم کم بکشید و اگر سیر نشدید دوباره بکشید چون من خودم به شخصه دیدم توی مهمانی کسی این حرکت رو میزنه و نمیتونه غذارو کامل بخوره پس به اندازه ای که میل داریم غذا بکشیم تا توی بشقابمون غذا نمونه چون هم باعث میشه برکت خدا حیف بشه هم باعث میشه حس بدی به میزبان منتقل و فکر کنه غذاش خوب نشده که نتونستین بخورین 

چهارم:نکات بهداشتی هست وقتی توی جمعی نشستید خمیازه نکشید. سرفه یا عطسه داشتید حتما دستمال بگیرید جلو صورتتون.توی جمع نخ دندان نکشید.با ناخن بقایای غذارو از لای دندوناتون بیرون نکشید. دست هاتون رو با لباس هاتون خشک نکنید. توی جمع هی بدنتون یا موهاتون رو نخارونید. حتما دوش بگیرید تا بوی عرقتون دیگران رو اذیت نکنه.

پنجم:توی جمع خیلی صداتون بلند نباشه. میخواید بخندید یک دفعه قهقهه نزنید که توجه کل جمع به شما جلب بشه.توی مهمانی  یک دفعه سرگرم غیبت نشید جوری که با حاضرین پشت سر تمام غایبین جمع حرف بزنید این موضوع به شدت شان شما رو پایین میاره 

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱

ششم:بهتره یکم از بحث مهمانی بیایم بیرون و راجب بقیه مسائل حرف بزنیم تو این نکته میخوام بگم هرجایی میخواید برید تیپ مناسب همون جا رو بزنید مثلا اداره ها و مکان های اداری یا بیمارستان با کفش پاشنه بلند نرید با تیپ مجلسی نرید یا بالعکس مراسمات رسمی یا مجالس با لباس اسپرت نرید

هفتم:بهترین راه نشان دادن شخصیت و کلاس شما خونسرد بودن شماست سعی کنید روی خودتون کار کنیم تا با کوچکترین مسئله عصبی نشید و زود از کوره در نرید من خودم قبلا جوری بودم که از کوچک‌ترین چیزی ناراحت میشدم چشمارو میبستم و دهنو باز میکردم الان دارم تلاش میکنم که کلا اینو بذارم کنار 

هشتم:هیچوقت راجب مسائل خصوصی دیگران از اونا سوال نپرسید رتبه کنکورت چنده؟کی ازدواج میکنی؟چرا بچه نمیاری؟چرا عروسی نمیگیری؟چقدر حقوق میگیری؟پرسیدن امثال این سوال ها از دیگران رو برای خودتون ممنوع کنید 

نهم:وقتی دوبار با کسی تماس میگیرید جواب نمیده دیگه تلفن خودش و خانوادش رو به رگبار نبندید(مگر اینکه کار به شدت ضروری داشته باشید)

دهم:وقتی میرید خونه کسی بچه هاتون رو کنترل کنید و مراقب باشید بچتون کاری نکنه طرف از دعوت کردنش پشیمون بشه و رفتار بچه رو توجیه نکنید که بچس نمی‌فهمه ما خودمون یک فامیل داشتیم هروقت میومدن خونه ما پسر نصف دکوری خونه مارو میزد میشکست و از یک چیزی تو خونه ما خوشش میومد گیر میداد که باید ببرم و مادرشم میگفت بچس نمیفهمه بده ببریم 

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

تمام نکاتت درسته 

کاش همه عمل کنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خیلی بد بود که گفتی مثل تپه غذا بکشیم

این مورد بنظرم اشکال نداره من به عنوان میزبان خوشحال میشم خوش خوراکا غذامو دوست داشته باشن بیشتر بخورن نوش جونشون

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

یازدهم:به فرزندتون از کودکی یاد بدید که وقتی بیرون میرید پارکی جنگلی شهربازی جایی که میرید زباله ها و آشغال خوراکی هاش رو توی فضا رها نکنه و حتما توی سطل زباله بندازه 

دوازدهم:به فرزنتون آموزش بدید وقتی باغ وحش میرید یا خونه کسی میرید که حیوون دارند بچه سرخود بهشون غذا یا خوراکی ندن 

سیزدهم:نه گفتن رو یاد بگیرید قاطع باشید رک باشید اما یادتون باشه رک بودن و نه گفتن رو بلد بودن با گستاخ بودن فرق داه پس مراقب حرف زدنتون باشید.

بنظرم مهربون بودن یک نوع شخصیت داشتنه اینکه خیلی صادقانه از زیباییای منحصر به فرد فردی که رو به رومونه ترجیحا خانم تعریف کنیم 

صاف نشستن هم تاثیر داره

کوچولو کوچولو غذا رو دهنمون بذاریم که لب و دهن و ارایشمون کثیف نشه

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
همین که بدونید کجا باید دهانتان‌ را بگشایید بر شخصیت همگان افزوده می شود

احسنت واقعا اگر آدما یاد بگیرن کجا باید سکوت کنن و کجا حرف بزنن دنیا جای قشنگ تری میشه