سلام دوستان قشنگم
قصد داشتم قبلا تاپیک بزنم تا هم کمکی کرده باشم هم خودم یک سری از آدابی که نمیدونم رو یاد بگیرم اما متاسفانه کاربریم تعلیق شد
خیلی از شما تاپیک زدید و از رفتار های مهمان هایی که داشتید یا میزبان ها یا اقوام و دوستان اعتراض کردید
بعضی از افراد رفتار هایی دارند که فکر میکنند درست و نشانه باکلاسی هست و خودشون آگاه نیستن که رفتارشون چقدر میتونه بقیه رو آزار بده
من یک سری از آداب رو بیان میکنم و شما نظر خودتون رو بگید که چه رفتار هایی اذیتتون میکنه و بهتره افراد اون ها رو اصلاح کنه
مورد اول:این مورد بسیار اهمیت داره
اینکه وقتی میخوایم جایی بریم حتما از قبل با اون ها تماس بگیریم و اطلاع بدیم و یک دفعه نریم در خونشون و تو عمل انجام شده قرارشون ندیدم
دوم:وقتی میریم مهمانی یک کمک کوچولو به میزبان کنیم یعنی نه در حد کوزت کار کنیم نه اینکه دست به سینه سرجامون بشینیم
سوم:وقتی سر سفره نشستیم و میخوایم غذا بخوریم همون اول غذارو توی بشقاب تپه نکنیم کم بکشید و اگر سیر نشدید دوباره بکشید چون من خودم به شخصه دیدم توی مهمانی کسی این حرکت رو میزنه و نمیتونه غذارو کامل بخوره پس به اندازه ای که میل داریم غذا بکشیم تا توی بشقابمون غذا نمونه چون هم باعث میشه برکت خدا حیف بشه هم باعث میشه حس بدی به میزبان منتقل و فکر کنه غذاش خوب نشده که نتونستین بخورین
چهارم:نکات بهداشتی هست وقتی توی جمعی نشستید خمیازه نکشید. سرفه یا عطسه داشتید حتما دستمال بگیرید جلو صورتتون.توی جمع نخ دندان نکشید.با ناخن بقایای غذارو از لای دندوناتون بیرون نکشید. دست هاتون رو با لباس هاتون خشک نکنید. توی جمع هی بدنتون یا موهاتون رو نخارونید. حتما دوش بگیرید تا بوی عرقتون دیگران رو اذیت نکنه.
پنجم:توی جمع خیلی صداتون بلند نباشه. میخواید بخندید یک دفعه قهقهه نزنید که توجه کل جمع به شما جلب بشه.توی مهمانی یک دفعه سرگرم غیبت نشید جوری که با حاضرین پشت سر تمام غایبین جمع حرف بزنید این موضوع به شدت شان شما رو پایین میاره