2777
2789
عنوان

زنانگی گم شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 58 پست
دقیقا همین طور روتین پوستی نه فقط برای داشتن پوستی خوب بلکه برای لذت شستن صورتت با فیس واش و بعد ...

اخ گفتی...

منم ی مدت هست به شدت حس بدی نسبت به خودم و بدنم دارم

شروع کردم به باشگاه رفتن و رزیم گرفتن

حسم نسبت به قبل خیلی بهتره

پرسه در جریان امواج صوت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا عزیزم  منم کاشت انجام نمیدم ولی همیشه روی ناخن هام لاک دارم چند وقت بود موهام به شدت می ...

راستی عزیزم لطفا سر فرصت برام بگو چه کارهایی برای موهات کردی و چه محصولاتی استفاده کردی

اخ گفتی... منم ی مدت هست به شدت حس بدی نسبت به خودم و بدنم دارم شروع کردم به باشگاه رفتن و رزیم گر ...

منم رژیم و پیاده روی رو میخوام شروع کنم دوباره

مدتیه رهاش کردم

خیلی عالیه و مهم

جالبه وقتی برای خودت وقت بذاری فرصتی برای پرداختن و فکر کردن به چیزهای منفی نخواهی داشت

هر کدوم از اینا در جای خودش می تونه باشه هر کدوم وقتی با آرامش و از درون خودمون ساطع بشه، اول حال خ ...

من خودم توش گیر هستم ... اما خودم شدیدا احتیاج دارم به یه وقت دو نفره با شوهرم برای بیرون رفتن بدون بچه و حرف زدن  پیاده روی ، استراحت، یه سفر کوتاه

دوست دارم بیایید اینجا و هرچی درباره زنانگی می دونید و بلدید بگید و با هم دربارش حرف بزنیم...

https://t.me/female_energyi

تنها جایی که بدردت میخوره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من خودم توش گیر هستم ... اما خودم شدیدا احتیاج دارم به یه وقت دو نفره با شوهرم برای بیرون رفتن بدون ...

بله این خیلی خوبه

حرف دارم براش

الان بچم کارم داره

بازم میام و می نویسم براتون...

من شما رو کجا دیدم؟

تو تاپیک مینی‌مالیست هستید؟

به نظرم کارمندی یعنی ۱ ۲ ۳ و حرکت و سرعت و سرعت و سرعت ...

زنانگی نیاز به چشیدن لحظه ها داره ...

سر کار سعی کن گلدون اطرافت باشه ...

برخی کارمندان خانم، خیلی سخت میگیرند به خودشون...گاهی شده اندازه ده دقیقه وسط کار به خودت استراحت بده و عکس بگیر از خودت یا یه عکس از پنجره بگیر و یا بیرون را نگاه کن...آخر هفته ها کلا پرونده کار را ببند و برو طبیعت ...

خودت باید به خودت کمک بدی ...

بعد از کار هم سعی کن ورزش و دوش و رژ و لباس رنگی و ...داشته باشی ...

حتما هم آرایشگاه برو ...آرایشگاه جایی هست که همه چی کند هست ...خیلی با محیط خشک و سفت و سخت کار فرق داره و روحیاتت را بهتر میکنه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

دوست دارم بیایید اینجا و هرچی درباره زنانگی می دونید و بلدید بگید و با هم دربارش حرف بزنیم...

فقط زبون داشته باش عزیزم...زبون چرب و نرم همه رو جذب میکنه ...بعدم به ظاهرت برس شیک بپوش خوشگل کن عطر بزن موهاتو مدل درست کن ...ی هایلایتی مشی چیزی....

دقیقا عزیزم  منم کاشت انجام نمیدم ولی همیشه روی ناخن هام لاک دارم چند وقت بود موهام به شدت می ...

عزیزم میشه بگی چیکار کردی موهات خوب شد؟

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
راستی عزیزم لطفا سر فرصت برام بگو چه کارهایی برای موهات کردی و چه محصولاتی استفاده کردی

عزیزم ماسک داخل حموم میزنم

بعد از حموم بعد از خشک شدن موهام از سرم مو استفاده میکنم

قرص بیوتین و هیرتامین و های هیر میخورم

بیوتین رو هر روز

و یک روز به همراه بیوتین هیرتامین و روز بعد های هیر رو میخورم

پرسه در جریان امواج صوت 
به نظرم کارمندی یعنی ۱ ۲ ۳ و حرکت و سرعت و سرعت و سرعت ... زنانگی نیاز به چشیدن لحظه ها داره ... س ...

عالی

بیشتر از همه جمله اول و آخرتون:

زنانگی نیاز به چشیدن لحظه ها داره...

آرایشگاه جائیه که همه چیز کند هست...

باید رو همه جملاتتون فکر کنم

بازم میایید و میگید؟

من الان برم

ولی اینجا هستم

دوست دارم تاپیک روزمره بشه و بالا بمونه

من زنانگی رو شاید اولین بار تو مطالب شما خوندم قبلا ...