2777
2789
عنوان

زنانگی گم شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 58 پست
منم رژیم و پیاده روی رو میخوام شروع کنم دوباره مدتیه رهاش کردم خیلی عالیه و مهم جالبه وقتی برای خ ...

رزیم گرفتن واقعا حس خوبی به ادم میده 

سعی کن لباس خونگی هایی با رنگ شاد بخری 

من توی خونه مثل دخترم لباس میپوشم 

رنگ های شاد و...

همین خیلی حس خوب بهم میده

پرسه در جریان امواج صوت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی چیکار کردی موهات خوب شد؟

بله عزیز دلم ماسک داخل حموم میزنم و بعد از حموم بعد از خشک شدن موهام از سرم مو استفاده میکنم قرص بیوتین و هیرتامین و های هیر میخورم بیوتین رو هر روز میخورم و در کنارش یک روز به همراه بیوتین هیرتامین و روز بعد های هیر رو میخورم

پرسه در جریان امواج صوت 
تیتر ی که نوشتی کشیده ای بود توی صورتم .واقعا گم کردم

دقیقا 

واقعا زن با این چیزا هست که زنده است 

ما برای ناز شدن و ناز بودن خلق شدیم

من چند روز پیش رفتم بوتاکس و فیلر خط لبخندم رو تمدید کردم خیلی حس خوبی دارم

پرسه در جریان امواج صوت 
چه کشیده شیرین و بجایی بیا اینجا پس... بیا با هم بریم جلو

میدونه با کوچکترین حرفی کل روزم خراب میشه ،امروز پیام بانک اومد که ضامنی و طرف قسط نداده اونم  فامیل شوهرم بود تا ظهر که رفت فقط من اخم وتخم وغر غر کردم .خودم میدونم اشتباهه ولی حالمو عوض نمیتونم بکنم ،از پارسال که دوتا از عزیزامو از دست دادم داغون تر شدم 

عالی بیشتر از همه جمله اول و آخرتون: زنانگی نیاز به چشیدن لحظه ها داره... آرایشگاه جائیه که همه چ ...

بله عزیزم بازم دوست دارم بنویسم ...

انشاله شبهای آینده🤗❤😘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من باهاتون مخالفم.

زنانگی ربطی به کار کردن نداره.

ارایش مو و لباس و ناخن دارم.سرکارمم جدیم.

این تنفسی که در طبیعت دارین، برای ارانش روحه و ربطی به زن و مرد بودن نداره. محیط کار باید اراسته باشه و حس خوب بده.

اگر قراره  جهت حس زنانگی عکس بگیریم و بیرون پنجره رو نگاه کنیم. اگر کارمند من باشن، قطعا من برخورد میکنم.

بنظرم در محیط کار همه مون انسان هستیم  و قرار نیست با زنانگی مون روبه رو بشیم.

به عنوان یک زن روتین پوستی و مو داشته باشیم.مراقز تغذیه و اندام باشیم. برای خودمون وقت بزاریم.

بله عزیز دلم ماسک داخل حموم میزنم و بعد از حموم بعد از خشک شدن موهام از سرم مو استفاده میکنم قرص بیو ...

ممنون مهربون💕

از چه برند سرم مویی استفاده میکنی؟

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

اروم حرف زدن وشمرده شمرده حرف زدن ودقت به انتخاب کلمات و بکار بردن کلمات زیبا بنظرمن نوعی از زنانگی هس گوش دادن به موسیقی و در طول روز رقصیدن وشاد بودن هم احساس خوبی به یک زن میده. اب دادن به گل وگیاه وحتی کاشت گل حس ارامش به من میده دیگران رو نمیدونم 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

دخترانگی

یعنی شیطنت

یعنی طبیعت گردی

یعنی لباس های دخترونه پدشیدن

یعنی خودتو لوس کردن

یعنی گاهی قهر ریز و کوچولو داشتن

یعنی با ناز حرف زدن

یعنی پرخاش نگردن و زمخت صحبت نکردن

یعنی مودب بودن

یعنی گاهی رقصیدن

یعنی تناسب وزن و اندام ورزشکاری

یعنی لبخند زدن واسه چیزای کوچیک

یعنی موهای بلند

یعنی هر روز یه مدل مو یه لباس 

یعنی مهربانی کردن 

یعنی همدردی کردن

یعنی تشکر کردن واسه بودنش کنارت حتی واسه چیزای کوچیک

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

زنانگی یعنی

گردنتو واسش کج کنی

چشمک بزنی

لبخند بزنی

گاهی از ته دل بخندی

یعنی موهات بریزه رو صورتت با دست بزنی کنار

یعنی زنانه راه رفتن

بلد باشی چه طوری با دست و مچت بازی کنی و دل ببری

یعنی وقتی کنارشی سرتو بذاری رو شونش و سرتو بیاری بالا و با لبخند به چشماش نگاه کنی

یعنی وقتی میاد بهش خدا قوت بگی ازش تشکر کنی واسش چایی ببری کنارش بشینی تا خودت سر صحبت رو باز کنه و تو فقط غرق تماشاش باشی

دخترونگی 

یعنی مثبت فکر کنی 

ذهن عشقت رو با افکار منفی و نگرانی هات پر از آشغال نکنی

یعنی صحبتهایی که دو طرف شاد بشن، انگیزه بگیرن

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!