2777
2789

عکس از مانده حسابم هم میذارم که باز یه بیکار مثه برمودا پیدا نشه بیاد اعصاب خودم و دوستام رو بهم بریزه. اگر ایده ای توی شهر خاصی هم دارید بگید لطفا. یا اگر نیاز به مشارکت دارید هم مطرح کنید. مرسی

Victory is my habit 

آنلاین شاپ 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انلاین شاپ اگ الگوریتمهای ایسنتا رو یاد بگیری

ابوالمالی هستم🦛روح سرگردان👻عاشق سیب زمینی سرخ کرده با سس سیر و چیلی🍟🤤انقدر نپرسین حس ممد بهم چیه اون اگه دوستت داشت میگرفتت💔 با اجنه نسبتی ندارم👿❤️برای شادیم اجماعا فاتح مع الصلوااات ختم کنید🐛☺️ جهت شادی ارواح شما اومدم نی نی سایت🐢 توی تاپیک های حس6 تگم کنید💕رفیق فاب عزرائیل❌️ اذیتم کنین میام تو خوابتون😎💙🌿من خر نیستم گاوم میفهمم🦨
جک میگی؟ با ۹۹ میلیارد بری ۵۰ هزار تومن سوپری کارت بکشی؟ تازه دنبال سرمایع گذاری ۵۰ ۶۰ تومنی ای

شما مثلا میری سوپری اب معدنی میخری ۵۰ میلیون کارت میکشی؟ ایده ای داری بگو نداری اینجا جای حسادت نیست

Victory is my habit 
شوخی کردم .ببین مجموعه ی تفریحی جدید بزن یه ایده ی نو شیک .البته نیاز به شریک داری سرمایت برای همچین ...

من تازه ایران اومدم هیچی دقیقا نمیدونم به این خاطر مشورت خواستم

Victory is my habit