2777
2789

قضيه ازين قراره كه من يك ماهه خونه پدريم نرفتم و حدود دو ساعت فاصله اس فردا هم پدرو مادرم از سفر ميان،برادرم شهر ما بود گفت اگه ميخواي بيا بامن بريم كه اقا گفت نه نميخواد منم واقعا دل تنگ خانوادمم يكم اصرار كردم گفت نه بهم برخورد گفتم پس خودت منو ببر تو فقط خانواده خودت واست اهميت دارن،هي من گفتم اون الكي بهونه گرفت گفت الان وقتش نيست منم قاطي كردم گفتم خودم ميرم اصلا بعد پسرم هي نق ميزد عصبي شدم سرش داد زدم اونم يهو برگشت بهم گفت برو از خونه بيرون گفتم حواست هست چي داري ميگي گفت اره برو بيرون منم زدم بيرون با بچه ماشين گرفتم برم خونه پدرم واقعا الان رفتار درست چيه؟اينم بگم خيلي به خانوادش اهميت ميده

از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا میخواستی بری خونه پدرت ب هر بهونه که میشد.....اما بعدش چی قهر و اخم تَخم شوهرت هم باید تحمل کنی.من اصلا زندگیم رو به کام خودم تلخ و زهر مار نمیکنم .البته هرکسی ی جوریه.مثلا منی ک اخلاق شوهر نفهمم دستمه ترجیح میدم نرم .چون بعدش فاجعه میشه

داد بزنی همین میشه

اینجور وقتا بجای غر زدن آهسته و آروم حرفتو بزن و بگو میشه باهم بریم خیلی دلتنگشونم و‌.

الانم ی چرخی بزن تو شهر و برگرد خونت و بابت رفتارت عذرخواهی کن. بگو خستهبودی، چ میدونم یچیسر هم کن و آخر سر اگه شرتیطتش بود بگو توقع همچین رفتاریو ازش نداشتی و توپو بنداز تو زمینش..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.