2777
2789
عنوان

افسردگی و پوچی بعد از جدایی

194 بازدید | 7 پست

خیلی وقته حال روحی مناسبی ندارم، تمام اهداف و انگیزم رو از دست دادم، احساس پوچی میکنم، حس میکنم از دنیا عقب موندم، گوشه گیر شدم، زیاد دوست ندارم با کسی صحبت کنم، عصبی میشم خیلی سریع، همه این اتفاقا تو این یکسال اخیر افتاده و نمیدونم چطوری رهایی پیدا کنم، چطوری دوباره مثل قبل بشم

برو سرکار..کار خوب، ورزش، تفریح..

شوهر که همه ویز نیست..

بابهترش ازدواج میکنی ،مطمن باش

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمیزاد برای هر حرکتی انجام میده پر از انرژی هست و با کلی امید حرکت میکنه وقتی که شکست میخوره کاملا طبیعیه تمام انرژیش رو از دست بده احساس پوچی کنه چون نگاهمون به خدا نیست چون خدارو یادمون رفته خدای توانا رو نمیشناسیم که میتونه تو یک روز کل زندگیت رو متحول کنه برای همینه میگن یا محول الحول والاحوال .

شما فقط لازم داری خودت رو دوست داشته باشی زندگی کنی یک کاغذبردار ارزوهایی داری رو بنویس و یادداشتدکن برای رسیدنش باید چیکارکنم

مثلا ادامه تحصیل _دانشگاه رفتن_کنکور دادن_درس خوندن امسال_برنامه ریزی ودرس خوندن روزانه 

ارزوهات رو بشناسی یادت بیاری همه حست برمیگرده

اونی ک تو زندگی شغل درس هرچیزی ک فکرشو میکنی ومیبینی 

برندس در اصل یک بازندس فقط یکبار دیگه تلاش کرده

اونی ک استپ کنه باخت داده ن اونی ک شکست خورده و در حال ادامه دادنه

برای موفقیت باید حرکت کنی به سمتش موفقیت سمت تو نمیاد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

آقا هستم

خب برعکس. شرایط شما که بهتره..

راحت زن میگیرین..

باشگاه برین.

ورزش کنین.

با یه خانم خوب آشنا بشین 

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
خب برعکس. شرایط شما که بهتره.. راحت زن میگیرین.. باشگاه برین. ورزش کنین. با یه خانم خوب آشنا بشی ...

دل کندن از کسی که تمام دنیاتو باهاش تصور کردی و تو رویاهات باهاش قدم زدی، خيلي سخته حتی اگه اون آدم بدترین ظلم رو در حقت کرده باشه.

شاید از دید شما برای مرد راحت باشه، ولی اون مرد فقط یه باره که میتونه هر کاری رو انجام بده تا طرف مقابلش خوشحال باشه، اون مرد فقط یکبار غرورمو زیر پا میزاره، فقط یکبار میتونه بچه بشه