2777
2789
عنوان

عذر خواهی مجازی

112 بازدید | 14 پست

بچه ها دیروز یه حرفی زدم یکی ریپلای کرد حرفش درست نبود منم بهش توپیدم آخرشم حرف بد زدم، عذاب وجدان دارم 

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

@کهمان  

پشیمونم.. از زندگانیم گله دارد جوانی ام.. بزرگترین تصمیم های زندگیم رو وقتی گرفتم ک هنوز عاقل نشده بودم.. دندون عقل داشتم فک میکردم عاقلم.. اون موقع ک فقط  ی مشت غرور بودم و طراوت و زیبایی جوانی..کاش برگردم ب 18 سالگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار هم یه ادم این مدلی الکی به من توپید😂💔

من یه شوخی کردم با استارتر بودم اسی هم ناراحت شد اما حرف بد نزد،  ایشون ی حرفی زد منم جواب دادم 

من یه شوخی کردم با استارتر بودم اسی هم ناراحت شد اما حرف بد نزد،  ایشون ی حرفی زد منم جواب دادم ...

یه بار منم با استاتر شوخی کردم، هیچی نگفت اتفاقا، یه نفر هر چی تونست بهم فحش داد، ازش خیلی دلخور شدم، و حلالش نمیکنم

یه بار منم با استاتر شوخی کردم، هیچی نگفت اتفاقا، یه نفر هر چی تونست بهم فحش داد، ازش خیلی دلخور شدم ...

من هیچ وقت هیچ وقت تو نی نی سایت دهن ب دهن کسی نذاشتم این اولین بار بود ک ایشون شرو کرد البته 

من هیچ وقت هیچ وقت تو نی نی سایت دهن ب دهن کسی نذاشتم این اولین بار بود ک ایشون شرو کرد البته 

حالا خداروشکر به خیر گذشته، کوتاه بیاید و آشتی کنین، ارزش نداره ❤️❤️❤️

🥺😍❤چه قلب مهربونی دارید 

عزیزی 😍😘

@کهمان    

سلام فدات❤

سلام عزیزم❤

من از دستت دلگیر نیستم قربونت برم🍒

منم تند رفتم چون  همسرم نظامیه یه لحظه خودم رو‌جاش گذاشتم حالم خراب شد 

شما هم لطفا حلال کنید💞🌻🌻 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

سلام فدات❤ سلام عزیزم❤ من از دستت دلگیر نیستم قربونت برم🍒 منم تند رفتم چون  همسرم ...

چ خوب ک اومدید از دیروز عذاب وجدان داشتم خواستم درخواست دوستی بدم اونجا معذرت خواهی کنم دیگه اینطوری رسید ب ذهنم، خدا همسرتون رو براتون حفظ کنه، 😘

چ خوب ک اومدید از دیروز عذاب وجدان داشتم خواستم درخواست دوستی بدم اونجا معذرت خواهی کنم دیگه اینطوری ...

زنده باشی فدات شم

نیاز به عذر خواهی نیست 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

زنده باشی فدات شم نیاز به عذر خواهی نیست 

بزرگوارید