من همچنان درگیرم. من مرد هستم..همسرم حق طلاق محضری داره. دیشب خیلی اتفاقی تو سامانه ثنا دیدم یک اردیبهشت به جا من وکیل گرفته. ولی هیچ پرونده یا چیز دیگه ای نه تو دادگاه نه تو سامانه من چیزی ثبت نشده. اونقدر سایتارو بالا پایین کردم اندازه یه وکیل اطلاعات دارم 😑 ولی هرکدومشون یه چیز میگن..
حقیقتش فکر میکردم فعلا کاری نکرده منتظره من برم سمتش. بعدش امیدوار بودم کار به مشاوره بکشه اونجا همه چیز حل میشد. ولی الان اصلا نمیدونم چی به چی شده. ینی ممکنه با حق طلاق مشاوررو پیش برده باشه بدون اینکه حتی من مطلع بشم؟ میتونه؟ هرکی یه چیز میگه🤦♂️
دوم اینکه اول مشاوره اس یا اول ثبت دادخواسته؟ تو سایتا نوشتن اول مشاوره چون گواهی لازمه بعدش دادخواسته. ازچند نفر پرسیدم میگن اول دادخواسته بعدش معرفی میشه مشاوره.
حالا اگه دادخواستی داده بود باید ی جا ثبت میشد. شایدم دادخواستو داده هنوز به دادگاه نرسیده..
خلاصه دارم دیوانه میشم..😑 چند روز دیگه سالگرد عقدمونه منتظر بودم برسه برم سمتش الان دیدم ممکنه نصف راهو رفته باشه.
اینم بگم فعلا هیچ راه ارتباطی ای باهاش ندارم. ممکنه هر ارتباطی آخرین فرصتم باشه. برا همین تا الان خرجش نکردم منتظر فرصت درستم.
اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم