2777
2789

من کاستلو دارم راضیم ایرانیع 

شما هم اصل شو اگه بگیری. خوبه .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی پیج دارم 

جهاز کالا و قاشق چنگال بانه ،هر دو برا یک نفره ،وسایلش واقعا اصل هست چون سرویس قاشق چنگال مو ازش گرفتم و واقعا راضیم 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
من خواستم ایرانی میگل بگیرم ...کاستلو نمیدونستم ایرانیه

ایرانی ایتالیاییه....من گرفتم چندین ماهه و واقعا راضیم .قیمتش هم مناسب بود 

کی گرفتی؟ چند؟

من بیشتر از ۶ ماهه گرفتم ۵ و خرده بود .

میفرستی آدرسشو بی زحمت؟

باشه عزیزم 

یه برند ارزون بگیر ولی فیک نگیر مامان بابام یه بار چشم بازارو کور کردن یه مخلوط کن بوش فیک خریدن بار اول زنگ زد کامل بلا استفاده شد

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️