2777
2789
عنوان

بغض خفم کرده (شهریوری شدم)

572 بازدید | 10 پست

تو این ۱۴ سال یه بار نمره پایین ۱۵ نیوردم شهریور نرفتم

برا اولین بار شهریور باید برم امتحان ریاضی بدم 

کسی که نمره نوبت اولش ۱۸/۵باشه نوبت دومش ۸ یا ۶ بگیره باورتون میشه؟

فکر کن برگه پر از خط خطی تحویل بدی جوابات همه اشتباه باشه

فکر کن معلم ریاضی رو سرت باشه توضیح بده تو نفهمی چی میگه

خدایا منو بکش راحت شم بهتر از اینه که شهریور برم

دیگه حالم از همه چی به هم میخوره از خودم متنفرم

فکر کن نماز بخونی. دعاکنی .قران بخونی نتیجش برعکس بشه

فکر کن بقیه بفهمن شهریوری هستی ادم تنبل و بی عرضه ای جلوت بدن

فکر کن دیگه با این اوضاع کسی محل بهت نده 

فکر کن بیخوابی بکشی سر امتحان

گفتم،گفتم برا خدا گفتم دستم بگیر بالای ۱۳ بگیرم چی شد؟ کمترین نمره رو گرفتم

گلوم داره درد میکنه بغض کردم دلم میخواد گریه کنم داداشم هست

دلم میخواد داد بزنم سر خودم جایی ندارم برم

هر چی بگم کم گفتم ولی خسته میشید بخونید نمینویسم💔

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه درسام بیست بود نهاااایت ۱۹

ریاضی نوبت اول ۶ شدم🤣نوبت دوم با یه هفته حبس تو اتاق و خودکشی و کلیپ اموزشی و .. شدم ۱۰ و از نوبت سوم فرار کردم😂

بخدا بعدا میفهمی هییییچ ارزشی نداشت این همه حرص خوردنات

ی امتحانه دیگه میری میدی

من یکی از دوستام چند تا از درساش این جوری شهریوری شد

یکی دیگشوتم ریاضی و با تک ماده پاس کردم حالا نمیدونم شما میتونی این کارو کنی یا ن

عب  نداره حالا شده دیگه بشین خوب بخون معلم خصوصی  بگیر با نماز و دعا  هم قبول  ...

دعا کنم که حداقل هوشی خدا بهم میده درست مینویسم اینم نشد 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
من همه درسام بیست بود نهاااایت ۱۹ ریاضی نوبت اول ۶ شدم🤣نوبت دوم با یه هفته حبس تو اتاق و خودکشی و ...

تک ماده رو بهتره بزارم پایه نهم که استانیه ممکنه خراب کنم 

شهریور میرم بهتره که 

من سال سوم دبیرستان ۸ تا تجدید اوردم 😌

شوخییی؟؟؟

تک ماده رو بهتره بزارم پایه نهم که استانیه ممکنه خراب کنم  شهریور میرم بهتره که

کلاس هشتمییی؟من فکردم سال اخری

گوشی و نی نی سایت و بذار کنار بچسب ب درست عزیز دلم

ک بد ضرر میکنی

کلاس هشتمییی؟من فکردم سال اخری گوشی و نی نی سایت و بذار کنار بچسب ب درست عزیز دلم ک بد ضرر میکنی

من که موقع امتحانات دست به گوشی نمیزنم مگه اینکه جواب درسی یا نمونه سوال بخوام 

ولی خب ریاضی سخته معلم هم سختگیره خیلیی