2777
2789
عنوان

به پسر بچه ی ده یازده ساله چه مسئولیت هایی بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 55 پست

من نمیدونم تو این یازده سال چطور باهاش رفتار کردی،ولی مسئولیت پذیری و از سن خیلی کمتر باید آموزش بدی.اگه از اول خوب بار بیاد تا همیشه درسته رفتارش.الانم تو سن نوجوانیه در حد اینکه کارای مربوط به خودش و انجام بده کافیه به نظرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون کمر درد داشتم ..پسرای ۱۴ و ۹ ساله م خونه رو نوبتی جارو میکنن😜البته الان خوبم ولی لو نمیدم .. ...

ای جانم 

اتفاقا منم کمر دردم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
فرستادم در حد یه قلم  ولی مگه بچه چقدر جون داره با قدرت تصمیم گیری داره؟ الان بچه شما واقعا م ...

اره ...تو برگه مینویسم چند کیلو چقدر چ چیزایی بیاره

🤣الهی بمیرم دم پله ها میرسه میگه مامان مردم 

ولی خوب من بخوام لوس بارش بیارم فردا واس زن خودشم تنبل میشه ...منو باباهاش همه چی فراهم میکنیم براش

این نهایت بخواد ی خرید بره برگرده سخت نیست 

اینجوری یاد میگیره ..فردا رفت تو زندگی حداقل زنش هی مارو نفرین نمیکنه پسرتون تنبله🤣😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

منم پسرم ۱۱سالشه .نون میخره و خریدای سبک میکنه 

کلا جمع کردن و چیدن سفره با اون و خواهرشه

به آشپزی خیلی علاقه داره یه وقتایی کمکم میکنه یا املت اینا درست میکنه میگه شام با من .البته غذاهای دیگه هم درست میکنه که باید بالاسرش باشم تا یاد بگیره

اردک میخوام    

خیلی کثیف کاری میکنن حیاط رو به گند کشیدن 

قراره دور تا دور باغچه براشون لونه ی توری درست کنیم

از خواب که بیدار میشه تختشو مرتب میکنه برای چیدن و برچیدن سفره همراه خواهرش وظیفه دارن یعنی من هیچ ...

آهان

خیلی به آشپزی علاقه داره

در حد سیب زمینی سرخ کردن و نیمرو بلده

۲ بارم از صفر تا صد نون پختن رو امتحان کرده

منظورم مواد غذایی و خرید روزانه است دیگه  اطرافیانم این کارو میکنن خیلی پسراشون مسئولیت پذیر ش ...

همسر منم میخواد پسرمو ببره سر کار با خودش تا سختی کار کردن رو بچشه 

و بچسبه به درس

منم لباسها رو میشورم جدا میکنم ميندازم تو اتاقاشون ولی هیچکس برنمیداره     منم دیگه کاریش ...

از الان یاد نگیرن مرتب باشن فردا همسرشونو‌ دق میدن 

مثل یکی از برادرام زنش حرص میخوره ازش 

لباس پرت میکنه زمین آشغال تخمه هاش زمین میریزه خیلی سر این قضیه طفلک خانومش تو فشاره

ولی شوهرم با همه بی احساسی و اخلاقای بدش مرتب بودنش عالیه چون از بچگی عادت کرده

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون