2777
2789
عنوان

به پسر بچه ی ده یازده ساله چه مسئولیت هایی بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 55 پست
از الان یاد نگیرن مرتب باشن فردا همسرشونو‌ دق میدن  مثل یکی از برادرام زنش حرص میخوره ازش  ...

ببین فضای عمومی خونه رو ازشون میخوام که مرتب کنن

ولی با اتاقاشون کاری ندارم. روانشناسم هم خیلی تاکید داشت که هیچی نگم. میگه اتاقشون فضای خصوصیشونه و هر وقت خودشون احساس ناراحتی کنن تمیز میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی دلم میخواد پسرم این طور کارهارو بکنه.ولی همش جنگ و دعوا داریم حتی لیوانشم خودش اب نمیکشه با دعوا باید مجبورش کنم.به منم راهکار بدین.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

من دختر ۱۴ سالمو چند ماه فرستادم سرکار جونش درومد

هفته ای یه روز میرفت کلا. ولی خیلی براش سخت بود

حالا یکم بزرگتر بشه دوباره میفرستمش. ولی به نظرم هر چیزی وقتی داره. نباید بیش از حد به بچه فشار بیاریم

منم خیلی دلم میخواد پسرم این طور کارهارو بکنه.ولی همش جنگ و دعوا داریم حتی لیوانشم خودش اب نمیکشه با ...

با دعوا نمیشه فقط با تشویق

یا با محروم کردنش از یه چیزی 

مثلا قراره برید یه جایی که خیلی دوست دارن. میگی خونه که مرتب شد میریم 

من پسرم تو ۱۳ ساله ولی از همون ۱۱ سالگی خرید خونه کم کم بهش دادم انجام داد الان هم نان خونه را همیشه میخره چون باباش نمیرسه بخره نانوایی ها میبندن تا بیاد منم بچه کوچیک دارم کار خونه هم خودش دوست داشته باشه انجام میده مثلا سفره جمع میکنه بعد کلا لباس زیرهاش هم خودش میشوره منم کم کم یادش میدم که فردا تو زندگی متاهلی یه آدم تنبل نباشه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم خیلی دلم میخواد پسرم این طور کارهارو بکنه.ولی همش جنگ و دعوا داریم حتی لیوانشم خودش اب نمیکشه با ...

من دخترم این طوره اونم ۱۱ سالشه هر کاری هم بگی کردم فایده نداره اگه خودش دلش بخواد کاری میکنه اگه نخواد خودم هم بکشم نمیکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ببین فضای عمومی خونه رو ازشون میخوام که مرتب کنن ولی با اتاقاشون کاری ندارم. روانشناسم هم خیلی تاکی ...

روانشناس چه حرف عجیبی زده 

به نظرم اشتباهه 

فردا بعد ازدواج اتاقشون با همسرشون یکیه 

چالش بوجود میاد 

از بچگی هر تغییری امکان پذیره بچه ها بزرگ که میشن دیگه اصلا تغییر نمیکنن

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
روانشناس چه حرف عجیبی زده  به نظرم اشتباهه  فردا بعد ازدواج اتاقشون با همسرشون یکیه  ...

میگه این خیلی با غزت نفسشون رابطه داره. میگه هر باری که بری توی اتاقشون و حتی سری به تاسف تکون بدی هم برای عزت نفسشون بده. وقتی خودشون به حدی برسن که متوجه بشن جمع میکنن

بعد میگفت اینا بین والدین و بچه مانع ارتباطی ایجاد میکنه و مهمترین چیز اینه که ارتباط درست با بچه ها حفظ بشه و فاصله نگیرن از پدر و مادر

همونطوری هم که گفتم توی بقیه جاهای خونه نمیتونن به هم بریزن.بقیه خونه رو ازشون میخوام که جمع کنن

ولی مثلا اگه مهمون داشته باشیم و بدونن بچه داره و میره تو اتاقاشون خودشون زود میرن جمع میکنن که آبروشون نره

اره ...تو برگه مینویسم چند کیلو چقدر چ چیزایی بیاره🤣الهی بمیرم دم پله ها میرسه میگه مامان مردم ولی ...

به پسرت حتماً سبد خرید چرخدار بده که به مهره های کمرش آسیب وارد نشه یا شکل استخون بندی اش نافرم نشه توی سن رشد هم که هست. البته که بعضی روانشناس ها خیلی تأیید نمی کنند دادن مسئولیت خرید به بچه رو. و دلایل خودشون رو دارند. 

من دختر ۱۴ سالمو چند ماه فرستادم سرکار جونش درومدهفته ای یه روز میرفت کلا. ولی خیلی براش سخت بودحالا ...

خب همون یک روز که می رفت سر کار، چند ساعت بود ساعت کاری اش؟ 

مهم مقدار ساعت کاری است و نوع کار. و علاقه مندی به فضای اونجا.