2777
2789
عنوان

به پسر بچه ی ده یازده ساله چه مسئولیت هایی بدم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 55 پست

همین که کارهای شخصی خودش مثل جمع کردن رختخواب یا مرتب کردن تختخواب شستن جوراب ولباس زیر خودش یا مثلا فلان ساعت آشغالها را باید ببری دم در  گاه خرید مثل خریدن نان و چیزهای کوچیک مثل نمک وکبریت

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفره انداختن سفره جمع کردن گردگیری و تمیز کردن اتاقش  یا مثلا گردگیری یه جای خاص مثلا هر روز ...

بردن آشغالا سر کوچه 

خرید نون 

خرید های ریز از سوپری 

دو تا اردک براش خریدم باید بهشون آب و غذا بده 

گاهی هم میگم سفره رو بندازه یا جمع کنه 

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

من پسرم از ۱۰ سالگی میگفت برم خرید 

میوه فروشی سر کوچه بود نونوایی ..کلن مغازه ها اطرافمون هستن..لیست میکردم میرفت میورد ..آشغال خونه رو هم میبره 

الان ۱۴ سالش شده دیگه کاملن بلده 

هر چند شوهرمم انجام میده ولی خوب گاهی وقتی نیست میدم پسرم ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

عام طبق تجربه ی خودم من از ۷ سالگی خریدا رو خودم میکردم 

۹ سالگی هم رفتم سرکار

ولی همین خریدا رو بهش بدید

بذارید تو جامعه باشه

تروما اصلا براش ایجاد نکنید

همه خواسته هاشو براورده نکنید

غذا یا خوراکیی که میخوره

ظرفشو نذاره شما ببرید

با خدا کنیدش

کلا مسئولیت کارا خودش رو بذارید گردن خودش حتی بعضی کارا خونه مثل خرید که گفتم و جمع کردن ظرفا و اینارو بدید بهش که عادت کنه و از فضای مجازی هم دورش کنید و اگه بازی میکنه اشکال نداره

برخلاف تصورات خیلی از ما ایرانیا

بازی کردن با گوشی یا سیستم یا کنسول ذهن بچه رو خیلی خلاق میکنه و یجورایی به ضریب هوشیش هم کمک میکنه بعضی بازی ها

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
بچه ها لطفا این مردک رو گزارش بزنید

عزیزم لازم به گزارش نیست

شما درخواست آقایون رو نادیده بگیر

ن بپذیر ن رد کن ، رد نکنی دیگه نمیتونن درخواست بدن و همونجا میمونه

من بیش از ۵۰ تا درخواست دارم ک تو همون حالت موندن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مرتب کردن اتاقش دادن مشارکت دادنش تو کارای خونه مثلا سفر جمع کردن و غذا رو ببر سر سفز و اشغال رو ببره بیرون و....لطفا مرد سالار بارش نیار این کارا رو بکنه چیزی نمیشه فقط باعث میشه در اینده کمک حال همسرش باش

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
اینو بهشون یاد دادم  لباسارو میشورم میارم ميندازم وسط هر کس لباسای خودشو ور میداره میزاره تو ک ...

منم لباسها رو میشورم جدا میکنم ميندازم تو اتاقاشون ولی هیچکس برنمیداره  

منم دیگه کاریشون ندارم 

بردن آشغالا سر کوچه  خرید نون  خرید های ریز از سوپری  دو تا اردک براش خریدم باید ب ...

اینا عالیه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

از خواب که بیدار میشه تختشو مرتب میکنه

برای چیدن و برچیدن سفره همراه خواهرش وظیفه دارن

یعنی من هیچ وقت سفره یا میز غذا رو جمع نمیکنم

لباس که سشتم میگم این لباسای شما ببر مرتب کن

گاهی ظرف میشوره

گاهی جارو میکنه

با پدرش موقع خرید یا کارهای مختلف میفرستمش بیرون

خودش همین اطراف خونه خرید نون و سوپری انجام میده

تابستون میره پیش پدرش برای کار

همینا یادم اومد

بچه ۱۰ ساله خرید کامل خونه؟ چه طوری آخه؟

منظورم مواد غذایی و خرید روزانه است دیگه 

اطرافیانم این کارو میکنن خیلی پسراشون مسئولیت پذیر شدن

تازه میخوان سرکارم بفرستن لذت تلاش و پول دراوردنو بچشه 

منم این قصدو دارم وقتی پسرم بزرگ بشه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون