2777
2789

میخوام مسئولیت پذیر باشه و خوب بار بیاد و در آینده همسرش هم از دستش راضی باشه !

لطفا راهنماییم کنین 

از همگی ممنونم.

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب کردن اتاقش

تا کردن لباسا 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پسر من ۹ سالشه مسوولیت خاصی نداره ولی کاری بگم انجام میده

ظرفا رو از تو ماشین طرفشویی درمیاره. جاکفشی رو مرتب میکنه

مثلا صبحونه رو بعصی وقتها خودش درست میکنه. نیمرو بلده یا لقمه برای خودش درست میکنه. یه وقتایی هم تنبلیش میاد

بردن وسایل سفره و جمع کردنش

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بهش بگو بايد اتاقش رو مرتب نگه داره و اگر بهم ريخته شد خودش جمع و جور كنه

موقعي كه براش لباساشو تاميرني بده خودش تو كمد بذاره

موقع غذا بگو تو جمع كردن ميز و سفره كمك بده حتي شزه فقط بشقاب خودش مثلا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

سفره انداختن

سفره جمع کردن

گردگیری و تمیز کردن اتاقش 

یا مثلا گردگیری یه جای خاص مثلا هر روز باید میز وسط را گردگیری کنه 

بگو تو خونه چیکار دارید تا بشه گفت ودوم کار بهش بدید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مرتب کردن اتاقش تا کردن لباسا 

اینو بهشون یاد دادم 

لباسارو میشورم میارم ميندازم وسط هر کس لباسای خودشو ور میداره میزاره تو کشو 

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

خرید خونه کامل 

مخصوصا نون تازه هرروز 

کمک به کارهای خونه حتی ظرف شستن و آشپزی 

چون مخصوص زنها نیست فقط 

گذاشتن اشغال دم در

شستن ماشبن

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

مرتب کردن اتاق خوابش

بعد از بیدار شدن مرتب کردن تختش

اگه کلاسی دوست داره بره ثبت نامش کنید و همین ک طبق تایم حاضر شه نظم و مسئولیت پذیر بودنو یاد میگیره

تو کارای آشپزخونه گاهی اوقات بگید کمک کنه

اگ سوپرمارکت یا میوه فروشی نزدیکه گاهی خریدای کوچیک رو بهش بسپارید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹