2777
2789
عنوان

اونی ک حاضره فکر کنه بیاد

514 بازدید | 77 پست

میخوام موضوعی رو مطرح کنم.اولش بگم که کل زندگی و دانش و تحصیل و آموزش هاتونو میبره زیر علامت تعجب.!!!!

پس بدون تعصب باهاش برخورد کن.ببین چی میگم بعد دهنتو باز کن بگو الآن قرن فلانه و .....

بگم؟

نه بسته ام به کس دل /نه کسته بس به من دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق ترین تقویم جهان تقویم جلالیه.که بر مبنای زمین مرکزی تدوین شده.نه خورشید مرکزی.توسط عمر خیام.زمین صاف و ثابت و مرکز جهانه و ماه و خورشید دورش دارن میچرخن

دارم از لحاظ علمی صحبت میکنم.از راه منطق.نمیخوام قرآن و روایات رو بعنوان رفرنس معرفی کنم که توش هر چی صحبت شده در مورد زمین تخته

فکر میکنی از خودم میگم؟نه.ابوریحان بیرونی.حکیم عمر خیام.غیاث الدین جمشید کاشانی و....هم میگفتن

گالیله که ازایناباهوشتربوده گفته گرده ودلایل خودش روداشته

پس نمیشه راحت بکیم چون فلانی گفته صافه پس صافه

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

سوالمو کی میتونه جواب بده؟

قدرت جاذبه ای که تونسته سطح آب اقیانوس هارو به شکل کف مخزن در بیاره،یعنی کروی،پس چطور ماراحت ازش کنده میشیم و راه میریم؟

آب همیشه بر اساس فیزیک سطحش صافه.کف استخر کجه سطحش کجه؟

حالا جاذبه آب رو روی کره زمین نگه داشته یعنی خیلی قویه.پس چرا یه پشه ی هزار صدم گرمی رو نمیتونه نگه دارهبه راحتی پرواز میکنه؟

فکر میکنی از خودم میگم؟نه.ابوریحان بیرونی.حکیم عمر خیام.غیاث الدین جمشید کاشانی و....هم میگفتن

جمشید کاشانی در رساله سلم السما اتفاقا قطر کره زمین رو محاسبه کرده ! 

همزمان اعتقاد داشته که زمین گرد نیست ؟ 

مطمئنی داری بر اساس مدرک و علم حرف میزنی ؟

با سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت میری کم مونده همه چی بیاد دهنت و بعد ما روی کره ی زمین با ۱۶۰۰کیلومتر بر ساعت میچرخیم و هیچی متوجه نمیشیم؟

چون بهم ثابت شده اجتماع هرچی هست و میگن دروغه تا خودم نبینم باور نمیکنم 

یه مدته به یه حقیقتایی رسیدم که پشمام ریخته 

بعدشم حالا باور کنیم زمین تخته یا صافه روی روند زندگی من چه تاثیری داره ؟!