2777
2789

دیگه دارم کلافه میشم هرر روز دازم بهش فکر میکنم 10ماه گذشته از جداییمون

فروردین عقد کرد...

همش میگم خانمشو دوس داره نداره و کلی فکر دیگه کلافم بخدا:)

تورو خدا چکار کنم فراموش کنم

ی چیزی بگید اروم بشم دارم دق میکنم اول صبی

( اینم بگم دوس پسرم  نبود نامزدم بود ک سر مخالفتای خانواده جدا شدیم)

بمیرم برات برا اون اجباری زن گرفتن یا ب خواست خودش بود؟

اجباری مامانش براش گرفت

اوایل ک گفتن این پسر ذوقی نداره چرا واسش زن گرفتین گفتن ک زیاد فرصت دادیم نگرفته 

الانم ب زنش کم محلی میکنه ولی من نمیتونم باور کنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم خیلی سخته میدونم ولی چاره چیه نه شما نه اون تااخر عمرتون که نمی‌تونید مجرد بمونید شمام بلخره به وقتش باید ازدواج کنی،اونم خوشبخت شه شمام خوشبخت شی،فقط خیلی پیگیری نکن که اذیت نشی 

آخی عزیزم خیلی سخته میدونم ولی چاره چیه نه شما نه اون تااخر عمرتون که نمی‌تونید مجرد بمونید شمام بلخ ...

نمیخوام پیگیر باشم شهرمون کوچیکه خبرا میاد

میدونم حق میدم بهش ازدواج کنه نمیتونه ک  زندگی نکنه 

چکار کنم الان اروم بشم:)

یه ازدواج خوب پیش رو داری خودتو کم ندون

فعلا ک دارم دق میکنم از تنهایی

کاش ی نفر بیاد یادم بره اینو

اهل دوستیم نیستم خوشم نمیاد

18 سالمم هست دارم درس میخونم اصلا شرایط ورود ی نفر دیگه نیست فعلا و دارم دق میکنم

اجباری مامانش براش گرفت اوایل ک گفتن این پسر ذوقی نداره چرا واسش زن گرفتین گفتن ک زیاد فرصت دادیم ن ...

باورکن عزیزم 

واقعا ناراحت شدم چطور دلشون اومد اینکارو بکنن🥲

چندسالتونه ؟

اصلا راه بازگشتی نیست..

چن وقته همو میشناسید؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

باورکن عزیزم  واقعا ناراحت شدم چطور دلشون اومد اینکارو بکنن🥲 چندسالتونه ؟ اصلا راه بازگشتی ...

نمیدونم بخدا ولی خودشونم خوب میدونن ک من مظلوم بودم و ب ناحق این بلا سرم اومد حتی اعترافم کردن

من 18 سالمه

اون معلمم بود ک عاشقم شد و اومد جلو

سه ماهی نامزد بودیم و رفت

ن بابا چ برگشتی عقد کرده زندگی اون دخترو خراب نمیکنم دردامو تو خودم میریزم یا اینجا