2777
2789
عنوان

چجوری فراموش کنم دلم اروم بشه ی چیزی بگید...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست
اره عزیزم  پارسال دوازدهم بودم امسال پشتم

ان‌شالله قبول میشی فقط ذهنت رو مشغول نکن

راستی اون پسره ک اسمشو نمیدونم باهاش اختلاف سنیت زیاده؟

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن که اگر شما را واقعا میخواست می ایستاد و سماجت میکرد

مردی که دیگران براش تصمیم بگیرن مرد زندگی نیست 

خدا را شکر کن که رفته وگرنه تو زندگیت هزارتا تصمیم گیرنده داشتی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اجباری مامانش براش گرفت اوایل ک گفتن این پسر ذوقی نداره چرا واسش زن گرفتین گفتن ک زیاد فرصت دادیم ن ...

میخوای بهش فکرم کنی اختیارش باخودته ولی لطفا افسار افکارت محکم  دست خودت باشه که یه وقت باعث نشن که حالا که متأهله بری سراغشو و زندگیشو خراب کنی

به اون افکاری که میگن شاید زنشو نمیخواد و شایدهنوز به یادمه محکم افسار بزن و هرچی هستو تو همون دلت نگه دار

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

به این فکر کن که اگر شما را واقعا میخواست می ایستاد و سماجت میکرد مردی که دیگران براش تصمیم بگیرن م ...

میدونم بخدا

ولی گاهی اوقات دلم میگیره ک چرا این همه جنگید تهش کوتاه اومد 

اجباری مامانش براش گرفت اوایل ک گفتن این پسر ذوقی نداره چرا واسش زن گرفتین گفتن ک زیاد فرصت دادیم ن ...

ببین بشنو و باور نکن اصلااا پسرا تا دلشون یکی و نخواد محاله ممکنه باهاش دوست بشن حتی چه برسه عقدشون کنن شریک زندگیشون کنن اونم پسرا این دوره زمونه مگه زیر حرف ننه بابا میرن مطمئن باش خودشم زنشو خواسته اصلا با این حرفها ذهنت و بهم نریز فقط تمرکزت و بزار رو فراموش کردنش 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
میخوای بهش فکرم کنی اختیارش باخودته ولی لطفا افسار افکارت محکم  دست خودت باشه که یه وقت باعث نش ...

وای خدا نیاره اون روزیو ک من بخوام زندگی همجنس خودمو خراب کنم هیچوقت همچین کاری نمیکنم گناه داره خیانت ب همجنس خودمه 

من فقط دلم میگیره مگنه هیچ ارتباطی باهاش ندارم 

خدا کنه من اگه میخوام زندگیو خراب کنم اون روز روز مرگم باشه اون دختر بیچاره چ گناهی کرده اخه

ببین بشنو و باور نکن اصلااا پسرا تا دلشون یکی و نخواد محاله ممکنه باهاش دوست بشن حتی چه برسه عقدشون ...

خودم میدونم کاملا

شرایط این اقا اینجوری شد ک دیگه کسی بهش دختر نمیداد چون ما واقعا ازش سر تو بودیم این بلارو سرمون اورد فشار تنهایی روش بود سنش داشت بالامیرفت ازدواج کرد

وای خدا نیاره اون روزیو ک من بخوام زندگی همجنس خودمو خراب کنم هیچوقت همچین کاری نمیکنم گناه داره خیا ...

خدانکنه دخترخوب

به هرحال چه خوبه که ادم تو فکرشم حتی گناه نکنه ولی این مسائل احساسی رو مخصوصا  ادم خیلی وقتا نمیتونه جلوشو بگیره قلب گاها زورش از منطق و عقل بیشتر میشه یادش گه گاه تاسالها حتی ممکنه باهات باشه

مهم همینه که در عمل تسلیم دلت نشی و اشتباه نکنی چون به هرحال اون دیگه الان متأهله

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

خدانکنه دخترخوب به هرحال چه خوبه که ادم تو فکرشم حتی گناه نکنه ولی این مسائل احساسی رو مخصوصا   ...

درست میگی عزیزم هیچوقت همچین کاری نمیکنم تو خودم میریزم و درد و دل میکنم

واقعا حتی ب اینکه بخوام یک ذره اسیب بزنم حتی یکم ب زندگیشون نیستم و نبودم

درسته اون اقا بد کرد ولی اون دختر هیچ کاری نکرده و لایق ی زندگی خوب و قشنگه امیدوارم خوش حال باشه تو زندگیش

ن من حتی حاضر نیستم با پسر مجرد ک دوسمم داره الان برم تو رابطه واسه ازدواج چ برسه ب ی مرد متاهل انقد ادم بدی نیستم:)