2777
2789
عنوان

چجوری فراموش کنم دلم اروم بشه ی چیزی بگید...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان عزیزم ن جدی چیه فداتشم مرسی از دلداریت

ده ساله دیگه نظرت تغییر می کنه  من نمی دونم چه مشکلی بوده، ولی سن کم دردسر داره، بعدم زودی بچه می اندازن بغلت تا اخر بشور و بساب. هرکی برات خبر اورد بگو برات نیاره. خودتم پیگیر نباش  تا رها بشی

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
نمیدونم بخدا ولی خودشونم خوب میدونن ک من مظلوم بودم و ب ناحق این بلا سرم اومد حتی اعترافم کردن من 1 ...

میشه منتظر بمونی

من باید برم کارتمو بگیرم بیام

۱۷ سالمه..

برگشتم پیامت میدم

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

معلمم بود  دوس داشتیم همو اختلاف سنیمونم 14 سالی میشد

زیاد بوده اختلاف سنیتون،مطمئن باش موقعیتای بهتر میاد سر راهت،فقط الان بچسب به درست قوی باش سخته میدونم اما باید بلخره فراموش کنی

معلمم بود  دوس داشتیم همو اختلاف سنیمونم 14 سالی میشد

ببین تو زیر 18 بودی و این بازه، اختلاف سنی در حالی که تو، هنوز از نظر فکری خیلی باهاش فاصله داری، احتمالا صلاح نبوده

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
ده ساله دیگه نظرت تغییر می کنه  من نمی دونم چه مشکلی بوده، ولی سن کم دردسر داره، بعدم زودی بچه ...

اره میدونم ک تغییر میکنه خیلی اذیتم میکردن همون دوران نامزدیم اصلا مدام کار میکشیدن از من من فقط ب خاطر نامزدم تحمل میکردم و ادامه میدادم

همین بلاهارم سرم میوردن بخدا میدونم ولی بعضی مواقع دست خودم نیست..

ببین تو زیر 18 بودی و این بازه، اختلاف سنی در حالی که تو، هنوز از نظر فکری خیلی باهاش فاصله داری، اح ...

اره ادم همچین پایه ایم نبود ک من باهاش بچگب کنم توقع داشت بزرگ بشم عین زنای 30 ساله رفتار کنم

ولی من خودم حس میکنم چون مدت کمی باهاش اشنایی داشتم ب خاطر همین اذیتم

زیاد بوده اختلاف سنیتون،مطمئن باش موقعیتای بهتر میاد سر راهت،فقط الان بچسب به درست قوی باش سخته میدو ...

امیدوارم ک بیاد:)

درسمو ک دارم با خون دل میخونم کوتاه نیومدم خدا کمکم کنه

عزیز دلم مرسی ک ب حرفام گوش کردی