2777
2789
عنوان

چرا همش به شوهرم مشکوکم؟

133 بازدید | 10 پست

چرا همش بهش شک دارم 

هرجارو نگاه میکنه منم نگاه میکنم 

هر شب کارم شده چک کردن موبایلش 

امروزم باهاش نرفتم مغازه همش فکرم اونجاست تپش قلب گرفتم 

الانم زنگ زدم رد تماس داد تپش قلبم بیشتر شده

باهرکی سلام علیک میکنه من میمیرم از استرس 

چرا من انقدر دیونه شدم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا اینقدر بهش شک داری😐💔

نمیدونم 

چیزی هم ندیدما

انقدر گوشیشو زیر و رو کردم چت هایی که تو تلگرامش دیلیت اکانت شده بودن اما چتشون مونده بود رو خوندم 

برای 7_8 سال پیش و قبل ازدواجمون 

چیزی تو این دوران متاهلی ندیدم ازش  اما واقعا حالم بده  چند مدته افکارمو نمیتونم کنترل ک ...

عزیزمن داری خودت رو داغون میکنی شوهرت هم با این رفتارت ازت فاصله میگیره سر خودت رو گرم کن که فکر  الکی نکنی. باور کن همه مردا وزنا بدنیستن انشاالله که شوهرشماهم خوبه 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

سلام عزیزم خوبی. اصلا فکر نکن. چون بیشترین ضربه و لطمه اول به خودت وارد میشه. شبها قبل از خواب گلاب بخور. گلاب ارام بخش هست اعصابت و اروم میکنه. سعی کن زیاد بخوری. اگه تاثیر نداشت قرص فلوکسیتین با مشاوره دکتر بخور، خیلی تاثیر داره. ولی بازم میگم اول سعی کن باگلاب خودت رو اروم کنی. به چیزهای منفی فکر نکن. چون کاینات هرچی تو افکار ماهست رو برامون رقم میزنه. پس همیشه به چیزهای خوب فکر کن. عزیزم. موفق باشی