اینکه کلی فالوور دارن بخاطر تبلیغات زیاد به بلاگر ها و کمپ های تبلیغاتی بسیار زیادی هست که شرکت میکنن
در ضمن در رابطه با کامنت هاشون، کاملا واضحه که یک ادمین رو فقط برای پاک کردن کامنت ها استخدام کردن، من خودم باها کامنت گذاشتم که جنسی که برای من فرستادین فیکه چرا جواب گو نیستین به پنج دقیقه نرسیده کامنتم پاک شده بماند بقیه هم که باهاشون صحبت کردم دقیقا همچین تجربه ای رو داشتن
خداروشکر محصولاتی که برای شما فرستادن اصله ولی برای من از طرح بسته بندی هم معلوم بود که فیکه مثلا ضد افتاب اوردینری سر خروجیش در نمونه اصلی به سمت پایین باز میشه درحالی که توی نمونه فیک از بالا و دقیقا چیزی که برا من فرستادن مشابه نمونه فیک بود
بعد اینکه پوستم به شدت آسیب دید رفتم پیش پزشک و محصولات رو هم بردم که ایشون ضد افتاب رو روی آیینه تست ضد افتاب یا به قولی آیینه اشعهٔ یووی تست کردن و بله همون طور که انتظار میرفت محصول فیک بود و هیچ پوشش محافظت کننده ای روی پوست نداشت
من محصولات دیگشون رو هم بانمونه اصل چه از لحاظ بسته بندی چه جنس تست کردم همگی فیک بودن که وقتی به دادسرا شکایت کنم کارشناس محصولات رو برسی خواهد کرد و فیک بودنشون رو در پرونده ثبت میکنه