2777
2789
عنوان

کسی از گالری والا خرید کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13587 بازدید | 93 پست

من تقریبا هفته پیش این تاپیکو خوندم و نظر هم گذاشتم 

راستش خیلی نگران شدم 

حدود دوازده تومن خرید داشتم که ده روزه دستم رسید همه محصولاتشون اصل بود همشون هم سالم رسیدن دستم 

من متوجه این تاپیک نشدم واقعا؟؟؟!!!!

تخریب بود یا چی😐

ولی گفتم نظرمو بیام اینجا بنویسم اگه کسی خواست خرید بزنه …..

کاربری دست منه و دوستم 🙃🥲

من تقریبا هفته پیش این تاپیکو خوندم و نظر هم گذاشتم راستش خیلی نگران شدم حدود دوازده تومن خرید داشتم ...

نمی‌دونم چطور انقدر زود رسیده به دستتون و چطور فهمیدین اصله ولی بنده بالغ بر بیست نفر که از این مجموعه شاکی بودن صحبت کردم همه براشون محصولات فیک ارسال شده و زمان ارسال هم حداقل دوماه بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چطور انقدر زود رسیده به دستتون و چطور فهمیدین اصله ولی بنده بالغ بر بیست نفر که از این مجمو ...

خب خیلی عجیبه مگه میشه با کلی فالوور 

کامنتاشونم بازه 

برای من فک کنم ۱۰ یا نهایت ۱۲ روز طول کشید 

سرچ کردن تحقیق کردم به چند نفر نشون دادم بعد که مطمئن شدم اومدم اینجا 

محصولاتشون کاملا مشخصه اصله چون من قبلا هم محصولات مشابه از جاهای دیگه خریدم 

حتی یکی از فامیلامون از کانادا آورد برام 

دقیقا بافتش بسته بندیش عطر ‌و‌ بوش مثل قبلیا بود 

حالا شما شکایتو به کجا رسوندین؟؟

سلام گلم من همین چند روز پیش بخاطر تبلیغات الکی بلاگر ها ازشون خرید کردم یک روتین پوستی کامل ۱۸ تومنی خرید کردم همه محصولاتشون فیک هست ،الانم جوابگو نیستن میخوام برم پلیس فتا شکایت کنم 

خب خیلی عجیبه مگه میشه با کلی فالوور کامنتاشونم بازه برای من فک کنم ۱۰ یا نهایت ۱۲ روز طول کشید سرچ ...

اینکه کلی فالوور دارن بخاطر تبلیغات زیاد به بلاگر ها و کمپ های تبلیغاتی بسیار زیادی هست که شرکت میکنن 

در ضمن در رابطه با کامنت هاشون، کاملا واضحه که یک ادمین رو فقط برای پاک کردن کامنت ها استخدام کردن، من خودم باها کامنت گذاشتم که جنسی که برای من فرستادین فیکه چرا جواب گو نیستین به پنج دقیقه نرسیده کامنتم پاک شده بماند بقیه هم که باهاشون صحبت کردم دقیقا همچین تجربه ای رو داشتن 

خداروشکر محصولاتی که برای شما فرستادن اصله ولی برای من از طرح بسته بندی هم معلوم بود که فیکه مثلا ضد افتاب اوردینری سر خروجیش در نمونه اصلی به سمت پایین باز میشه درحالی که توی نمونه فیک از بالا و دقیقا چیزی که برا من فرستادن مشابه نمونه فیک بود

بعد اینکه پوستم به شدت آسیب دید رفتم پیش پزشک و محصولات رو هم بردم که ایشون ضد افتاب رو روی آیینه تست ضد افتاب یا به قولی آیینه اشعهٔ یووی تست کردن و بله همون طور که انتظار میرفت محصول فیک بود و هیچ پوشش محافظت کننده ای روی پوست نداشت 

من محصولات دیگشون رو هم با‌نمونه اصل چه از لحاظ بسته بندی چه جنس تست کردم همگی فیک بودن که وقتی به دادسرا شکایت کنم کارشناس محصولات رو برسی خواهد کرد و فیک بودنشون رو در پرونده ثبت میکنه 

اینکه کلی فالوور دارن بخاطر تبلیغات زیاد به بلاگر ها و کمپ های تبلیغاتی بسیار زیادی هست که شرکت میکن ...

ای وای چه سخخخت 

منم دیگه خرید نمیزنم ازشون 😞😞

سلام گلم من همین چند روز پیش بخاطر تبلیغات الکی بلاگر ها ازشون خرید کردم یک روتین پوستی کامل ۱۸ تومن ...

عزیزم شما از کجا فهمیدین فیک هست؟؟

منم تو همین جشنواره خریدم 

همشون اصل بودن 

حالا باز عصر ببرم یه جای دیگه ببینم چی میگن 

من دو ساله دارم ازشون خرید میکنم اولین خریدی که ازشون کردم بررسی کردم اصل بود و دیگه اعتماد کردم بهشون و سفارش های بعدی رو دیگه پیگیری نکردم تا اینکه تصادفی کرم دور چشم بیوتی آف چوسان رو اصلش رو یه فروشگاه معتبر دیدم و با مال خودم مقایسه کردم و در کمال ناباوری دیدم فیله این شد که اومدم و بقیه محصولاتی که از این بیشرفا خریده بود مثل دابل سرم کلارنس صورت و مرطوب کننده کوزارکس رو هم پیگیری کردم دیدم اونا هم تقلبی هستن الان نمیدونم چیکار کنم چجوری باید شکایت کنیم دوستان راهنمایی کنید لطفا 😔😔

دوستان من الان نزدیک سیاه چهل تا زیر پست های آخرش کامنت گذاشتم و اطلاع رسانی کردم البته میدونم تا صبح همه رو پاک میکنن ولی اگه همه با هم یکی بشیم و زیر پست هاش کامنت بذاریم کم کم دستشون رو میشه

اینکه کلی فالوور دارن بخاطر تبلیغات زیاد به بلاگر ها و کمپ های تبلیغاتی بسیار زیادی هست که شرکت میکن ...

سلام من هم متاسفانه بعد از دو سال خرید ازشون متوجه شدم محصولاتشون فیکه چون اولین خریدم رو بررسی کرده بودم اصل بود بعد دیگه اعتماد کردم و باقی خریدامو چک نکردم چند روز پیش تصادفی متوجه شدم فیک هستن و واقعا حالم بد شد الان از حرصم رفتم زیر پست های آخرش نزدیک به سی چهل تا کامنت گذاشتم و اطلاع رسانی کردم ولی میدونم تا صبح همه رو پاک میکنن ولی اگر همه با هم یکی بشیم و آنقدر کامنت بذاریم که همه کم کم متوجه بشن دیگه کاری از دستشون برنمیاد دوستان ما که پولمون رفت حداقل بقیه گول نخورن😔😔😔😔