2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا از مادرشوهرم بدم میاد جدیدا😒🙄میشه ویار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 21 پست
حس بدی دارم ! حس میکنم ادم خوبی نیستم! یه حس غریبه برام! باورکن حس میکنم بچه ی توی شکمم ازش متنفره !

احتمالا از اون آدماست که خوبی و بدیش با همه واسه همین عذاب وجدان داری 

این مسأله رو گنده ش نکن برای خودت من دوازده ساله عروس مادرشوهرمم فقط توی بارداری ازش بدم میاد سر پسرم همین بودم الان سر این یکی هم همینم تقریبا

من توی بارداری از همه کسایی که یه ذره بدفاز باشن یا یه چیز کوچیک بگن برن توی مخم بدم میاد دست خودم نیست با همه هم اینطوری ام

ولی بعد زایمان و گذشتن از دوره سخت اول تولد همه چی اوکی میشه 

الان پسرم خیلی مادربزرگش رو دوست داره چون من واقعا توی حالت عادی مادر شوهرمو دوست دارم چون ذاتا آدم بدی نیست واقعا

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فکر کنم همه مادرشوهرا از هم یاد میگیرن😭من باهاشونم زندگی میکنم هرشب بعد اینکه شوهرم میخوابه گریه می ...

همینا قبل عروسی تو روی بچشون نگا نمیکنن تا زن‌میگیرن براشون یادشون میفته ای وای این‌ پسر عزیزکرده من بوده!

رو نده و دورازجون کلفتی نکن براشون! خیلی سخته باهاش یه جا بودن خدا صبرت بده درکت میکنم

واقعا شرایطت سخته حق داری 

خودتو بزن پرویی بگو به شوهرت بگو ماساژ بده

من شوهرم منو ماساژ میده خسته میشه دیگه جون دومی ماساژ دادن نداره😂😂بچزونش

یا بگو شما چغری بد بدنی من ظریفم نمیتونه ماساژت بده 😂😂

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا از اون آدماست که خوبی و بدیش با همه واسه همین عذاب وجدان داری  این مسأله رو گنده ش نکن ...

نه بابا همچین خیری نداره و خوبی نکرده به من! خنثی و بد رفتار تقریبا و انگار نه انگار عروسشی

کافیه یکی ازم تعریف کنه جلوش!خودشو میزنه اون راه که من نشنیدم!

این مدت بارداری ام خیلی ناراحتم کرده! امیدوارم بچم اصلا دوستش نداشته باشه

خودمم دیگه نمیخوام رفتار خوب داشته باشم میخوام عادی باشم و خنثی 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

همینا قبل عروسی تو روی بچشون نگا نمیکنن تا زن‌میگیرن براشون یادشون میفته ای وای این‌ پسر عزیزکرده من ...

من اصلا نمیتونم پررو بازی دربیام

حتی ناراحتیامم ب شوهرم نمیگم فقط میریزم تو خودم

متنفررررم ازش😭😭😭

من اصلا نمیتونم پررو بازی دربیام حتی ناراحتیامم ب شوهرم نمیگم فقط میریزم تو خودم متنفررررم ازش😭😭 ...

عزیزم‌اگر همسرت واقعا اهل شنیدن و درد دل هست اروم بگو  بهش

نه با تشر و رفتار بد و فحش و دعوا ! بگو که ناراحتی از یه سری رفتارا و باهاش درد دل کن 

همین شوهر بعدا میگه چرا به من نگفتی و یهو اینجوری شدی!

فقط دعوا و فحش و تشر نزن و یادت باشه با مهربونی و ارومی و درد دلی بگی بهش 

نه بابا همچین خیری نداره و خوبی نکرده به من! خنثی و بد رفتار تقریبا و انگار نه انگار عروسشی کافیه ی ...

چیزایی که از رفتار های منفی مادرشوهرت مثال زدی اصلا از نظر من مسأله خاصی نیست حساسیت های بارداریه ولاغیر 

بعدشم خود به خود خوب میشی چه بخوای چه نخوای 

من سر پسرم همینطوری مثل تو بودم البته بعد تولد پسرم افسردگی جدی گرفتم تراپی انجام دادم 

بعدا فهمیدم مادرشوهر بهونه بوده آدم توی بارداری و زایمان کلا از نظر جسمی ضعیف میشه روحش هم درگیر جزییات بی اهمیت میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم‌اگر همسرت واقعا اهل شنیدن و درد دل هست اروم بگو  بهش نه با تشر و رفتار بد و فحش و دعوا ! ...

من آرومم اما شوهرم عصبیه😭😭😭😭

تو خونواده اینا حس میکنم خیلی تنهام😭😭😭😭😭😭