2777
2789
از خسارت دیدن مردم خوشحال می شی؟

حرف مفت نزن

نظرخودم رودادم برای بارش

درضمن فدای سرم خونه جای غیرمجازساختن ودرمسیل ساختن

اینم درجواب حرف مفت تووبقیه گفتم

بقیه ام ساکت نظرخودتون روبدیدبرید

فضول بی منطق

میگم الحمدالله بارون خوبی اومده

چرت وپرت تفت میده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنجره هامون نزدیک بود شیشه هاش بشکنه😶😶

دقیقا 🥲🥲

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مگه به خواست خدا هم میشه ایراد گرفت ؟؟؟ باید راضی بود به رضاش....

خواست خدا نیست 

ندانم کاری ادمهاست، وقتی که جای نامناسب خونه میسازی و کوه رو صاف میکنی میخوای سیل نشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دوستان مشهدی من تهرانم آرزومه مشهد زندگی کنم

میشه دعا کنید برام؟🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مگه به خواست خدا هم میشه ایراد گرفت ؟؟؟ باید راضی بود به رضاش....

یا خدا 

آدم مرده اون آدم آرزو داشته بچه داشته 

به همین راحتی؟ بگیم مرد مرد؟

شماها واقعا نوبر هستین

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
اینهمه آدم کشته شدن  تگرگ خسارت زده  بازم هزار الحمدالله؟  مگه میشه🙁

هزارالحمدالله ازبارش

اگرنمیومدبخاطربیکاری وقحطی و....خیلی هابیشترمیمردن

دیگه ریپ نزن

خواستی بابقیه غیبتم روبکن

آدمهای بیمنطق

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

غرب هم همچین بارش شدیدی اومد ولی سیل نشد.سدها و رودخانه هامون پر شدن

شما مشهدیا بدشانس بودین

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خواست خدا نیست  ندانم کاری ادمهاست، وقتی که جای نامناسب خونه میسازی و کوه رو صاف میکنی میخوای ...

همه جای دنیا بلایای طبیعی هست همه جا هم خسارت میده.....هر چقدر هم رعایت بشه بازم این اتفاقا میوفته....

همیشه یه بهونه جور میشه تا خواست خدا عملی بشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مشهد نفرین شده اینا خودشونو زدن به...  سیل عذاب الهی  توبه کنید هر چه سریعتر و نماز آیات ...

چ حرفیع🫤نفرین چیع 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
هزارالحمدالله ازبارش اگرنمیومدبخاطربیکاری وقحطی و....خیلی هابیشترمیمردن دیگه ریپ نزن خواستی با ...

بی منطق اونیه که حقیقت رو نمی خواد بشنوه😉

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
غرب هم همچین بارش شدیدی اومد ولی سیل نشد.سدها و رودخانه هامون پر شدن شما مشهدیا بدشانس بودین

سیل همه جا هس🙄همین چند وقت پیش یونان اومد و ۱۷ نفر مردن

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

حرف مفت نزن نظرخودم رودادم برای بارش درضمن فدای سرم خونه جای غیرمجازساختن ودرمسیل ساختن این ...

خواهر مردم گرفتار بلای طبیعی سیل هستن بد میگی بارون خوبی باریدهذالحمدلله 😐

با وضع مشهد رو ندیدی 

یا تفاوت باران و سیل و آسیب هاشو نمیدونی 

😐

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست