مبهوت_تبریزی مدیر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 116 عنوان انگار دل ابرهای مشهد خیلی گرفته بود.... | مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 50 پست 🥹🥲 1403/02/29 | 17:09 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14521 همه جای دنیا بلایای طبیعی هست همه جا هم خسارت میده.....هر چقدر هم رعایت بشه بازم این اتفاقا میوفته.. ... من قبول ندارم.خدایا بلایا داده،ذهن هم به ادم داده که با استفاده.از اون خسارات رو کم کنه الان اگه همون موارد رو رعایت میکردن سیل نمیشد.مثلا، ژاپن بسیار زلزله خیره ولی میبینی که بالای هر زلزله شدید تقریبا هیچ خسارتی نمیدن ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
مبهوت_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 116 دوستان دعوا نکنید، به هم دیگه احترام بذارید لطفا.....
چوبی_سابقم عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 15808 یا خدا آدم مرده اون آدم آرزو داشته بچه داشته به همین راحتی؟ بگیم مرد مرد؟ شماها واقعا ... وااا کی از مرگ دیگران خوشحال میشه الان من برادر بیست و یک سالم از دست دادم اگه بگیم خدایا راضیم به رضای تو ...یعنی خوش حالیم ؟؟؟چقدر بی منطقین الان چه کاری از دست من و شما بر میاد؟؟؟؟؟؟ من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14521 سیل همه جا هس🙄همین چند وقت پیش یونان اومد و ۱۷ نفر مردن مسئله اینه که سیل مشهد پیش نمیومد اگه از قبل خرابکاری نمیکردن ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
آذربانو_60 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 14521 مشهد نفرین شده اینا خودشونو زدن به... سیل عذاب الهی توبه کنید هر چه سریعتر و نماز آیات ... علم الهدی؟😐 ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.
_مهرآیین_ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 2385 مسئله اینه که سیل مشهد پیش نمیومد اگه از قبل خرابکاری نمیکردن بازم یه چیز عادیه همه جا هست فقط ایرانه که مردمش شروع میکنن به پمپاژ بدبختی همین زلزله ی ترکیه گروه های امدادی شبا کار نمیکردن هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون