2777
2789

شایدم اون ابرها همون بغض های فرو خورده ی دلشکسته هایی که به حرم امن حضرت نور پناه آورده بودن....😔

کسی چه میدونه🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینهمه آدم کشته شدن  تگرگ خسارت زده  بازم هزار الحمدالله؟  مگه میشه🙁

مگه به خواست خدا هم میشه ایراد گرفت ؟؟؟

باید راضی بود به رضاش....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

برای ماخوب بود نه سیل اومدنه باغ داریم

خوشبحالت🫤همه مث ت باشن  همون بهتر سیل ببرتشون 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

سیل هم یک بلای  طبیعیه مثل زلزله

اینذسیل بارون نمیزاره واسه تولد آقا هتلی ها و مغازه دارها و تاکسی اینا بازارشون خوب باشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وحشتناک بود تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم بارون شروع نشده بود رفتم اونطرف خیابون خرید کنم بارون گرفت تو یه لحظه اومدم برگردم تا مچ پام اب گرفته بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
🫠سیله تگرگه والا خوبی نبود همه باغا و زمینا نابود کرد

مشهد نفرین شده اینا خودشونو زدن به... 

سیل عذاب الهی 

توبه کنید هر چه سریعتر و نماز آیات بخوانید به امامت الملهدی

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
دقیقا تگرگای درشتی بود

اصن بد بود

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐