2777
2789

ممنون

امروز برنج و خورشت اسفناج کردم موندم فردا چی کنم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوجه بادمجون. کتلت. استانبولی، 

سخت ترین کار دنیا صبحونه دادن به کارگر بناس ما یه مدت به کارگر بنا فقط صبحانه می‌دادیم خدا رو شکر ناهار نبود ولی عصرونه بود بجاش

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

صبحانه بیشتر بنا ها دوس دارن خامه  عسل خرما تخم مرغ شیر انگور چای نان بری .... هر روز یه چیز بده ولی خرما هر روز بده فشارشون نی افته قدرت کاری بالا ... 

وسط کارشون اب خنک یا چای اگه. داشتی شربت ....

ناهار بیشتر دوس دارن غذاگوشتی باشه ....

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 

والا من همه چی درست میکردم تعداد هم که ماشالا زیاد

آبگوشت و پلو (18 تا 20 نفر بودن دیگه مجبور بودم پلو بذارم اندازه باشه سیر شن)

قرمه سبزی

ماکارونی

دمی رب گوجه که سیب زمینی و مرغ هم میزدم

قیمه با مرغ

عدس پلو

آش

خوراک لوبیا چیتی و پلو

و ...

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

لوبیا پلو 

دمت گرم عالیه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍